Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Παγιδευμένοι – Συνεργάζονται και ξεσκεπάζουν τον Ιάσωνα

Παγιδευμένοι – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Αλέκος αποκαλύπτει τις υποψίες του ότι ο Ιάσωνας πιθανόν να δολοφόνησε τον γιο του για να εκτελέσει τον ανεκδιήγητο σχέδιο του.

Παγιδευμένοι – Συνεργάζονται και ξεσκεπάζουν τον Ιάσωνα

Αν και η Άννα εκφράζει τη δυσπιστία της προς τον Αλέκο, τον προειδοποιεί ότι αν την εξαπατήσει θα υποστεί τις συνέπειες. Καταλήγουν ότι πρέπει να σταματήσουν τον Ιάσωνα προτού εκείνος εκτελέσει τους σκοπούς του. Σε μια συνάντηση μεταξύ τους, η Άννα επισκέπτεται τον γραφείο του Καρέλλη και τον ενημερώνει για τις υποψίες της σχετικά με τον Ιάσωνα και τον προσκαλεί να καλέσει τον Δημήτρη για κατάθεση. Τα πρώτα ευρήματα της έρευνας υποστηρίζουν την αθωότητα του Δημήτρη, καθώς τα αποτυπώματα πάνω στο αρχαίο κειμήλιο που βρέθηκε στο σπίτι του δεν αντιστοιχούν ούτε σε αυτόν ούτε στην Άννα.

Αυτό δείχνει ότι κάποιος άλλος το έθεσε εκεί. Παρά την πεποίθηση του Καρέλλη ότι ο νέος εισαγγελέας βιάζεται να καταδικάσει τον Δημήτρη, ο Αντρέας, αν και διαφωνεί με την επιλογή της Άννας να συνεργαστεί με τον Αλέκο, αποφασίζει να στηρίξει την προσπάθειά της. Κατανοεί ότι πρέπει να ενωθούν προκειμένου να αποκαλύψουν την αλήθεια και να σταματήσουν τον Ιάσωνα προτού είναι πολύ αργά.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like