Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Παγιδευμένοι Spoiler: Ζητάει εξηγήσεις για τις πλαστές ταυτότητες

Παγιδευμένοι Spoiler: O Δημήτρης, έχοντας πληροφορηθεί από την Άννα για τις πλαστές ταυτότητες της Λίνας και της παρέας της, αποφασίζει να ρίξει φως στη συγκεκριμένη υπόθεση. Συνειδητοποιώντας πως ο αδελφός του περπατάει σε επικίνδυνα μονοπάτια, θέλει να μάθει από τον ίδιο τι ακριβώς συμβαίνει.

Παγιδευμένοι Spoiler: Ζητάει εξηγήσεις για τις πλαστές ταυτότητες

Χωρίς λοιπόν να χάνει άλλο χρόνο και αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης, ζητάει από τον Θοδωρή εξηγήσεις σχετικά με τα πλαστά βιβλιάρια και τις ταυτότητες. Ο τελευταίος στριμώχνεται για τα καλά, αφού ξέρει πια πως δύσκολα θα ξεφύγει από τις επίμονες ερωτήσεις του Δημήτρη.

Και σαν να μη φτάνει αυτό, πληροφορείται πως βρέθηκε το πτώμα του Κοσμά. Η είδηση αυτή τον πανικοβάλλει και τρέμει και μόνο στη σκέψη πως Αρχές θα φτάσουν στα ίχνη εκείνου και του πατέρα του. Από την άλλη, ο Σπύρος, βλέποντας πως όλοι ψάχνουν να βρουν τον δολοφόνο του Κοσμά, όχι μόνο δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια, αλλά κάνει πάντα για να τους αποπροσανατολίσει.

Την ίδια στιγμή, η Άννα, μετά τα τραγικά νέα πως ο πατέρας της είναι νεκρός, έχει καταρρεύσει. Ο φόβος ότι πια θα χάσει έναν-έναν τους ανθρώπους που αγαπάει δεν τη αφήνει να ηρεμήσει στιγμή. Ωστόσο, έχει συνέχεια δίπλα της τον Δημήτρη, ο οποίος της συμπαραστέκεται, κάνοντας παράλληλα ό,τι μπόρει για να βρεθεί ο δολοφόνος του πατέρα της.

You might also like