Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Οι εντάσεις μέσα στο σπίτι ξεκινούν

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Η Ειρήνη έχει περάσει μια δύσκολη ζωή, γεμάτη απώλειες και έπρεπε να βρει τρόπους να ανταπεξέλθει μόνη της, καθώς ο άνδρας της, ο Κοσμάς – ως ναυτικός – ήταν πάντα απών. Η άδικη φυλάκιση του άνδρα της ήταν η χαριστική βολή, που άφησε την οικογένεια με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αποτελεί τραγική φιγούρα. Είναι μία γυναίκα που, αν και φαίνεται παθητικός χαρακτήρας, στην πραγματικότητα είναι μια γυναίκα χειριστική και σκληρή.

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Οι εντάσεις μέσα στο σπίτι ξεκινούν

Η ίδια δέχεται το ένα σοκ μετά το άλλο. Έχασε το εγγόνι της, όταν αυτό έγινε τεσσάρων ετών, έπειτα ο άντρας της φυλακίστηκε και τώρα όλοι της λένε πως η Μυρτώ πέθανε. Βέβαια, εκείνη δεν ακούει λέξη. Ποιος είναι ο λόγος; Στην κατάθεση του Κοσμά θα βγουν πολλά μυστικά στη φόρα. Η Άννα θα έρθει αντιμέτωπη με ανθρώπους που νόμιζε πως ήξερε χρόνια, αλλά τελικά δε τους ξέρει καθόλου. Οι γονείς της είναι δυο ξένοι και η Μυρτώ δεν ήταν το αθώο παιδί που πάντα πίστευε.

Ο Κοσμάς είχε κακοποιητική στάση απέναντι στη Μυρτώ. Είχε μάθει πως έβγαινε με έναν μεγαλύτερο και της φερόταν απαίσια. Η Ειρήνη γνώριζε πολλά, όμως επέλεγε πάντα να σιωπά, γεγονός που επιβεβαιώνεται. Η ίδια αρνείται να δεχτεί πως η κόρη της είναι νεκρή, διότι μέσα της δε θέλει να πιστέψει πως το πλασματάκι της κακοποιήθηκε, ίσως και από τον ίδιο της τον σύζυγο! Όλος της ο κόσμος καταρρέει. Η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της πως όλα είναι καλά, για να μη κοιτάξει τον άντρα της κατάματα και τον σκοτώσει.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ

You might also like