Παγιδευμένοι – Ο Θοδωρής παίρνει κόσμο στο λαιμό του

Παγιδευμένοι – Οι εξελίξεις που θα διαδραματιστούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικές, καθώς ο Θοδωρής βρίσκεται στα πρόθυρα μιας νέας, μεγάλης περιπέτειας.

Παγιδευμένοι – Ο Θοδωρής παίρνει κόσμο στο λαιμό του

Ο φάκελος με τις αποδείξεις φτάνει στο γραφείο του Καρέλλη, ο οποίος τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με την απόφαση για το μέλλον του εισαγγελέα, αλλά και των Σταύρου και Ανδρέα, που έχουν τεθεί επίσης σε διαθεσιμότητα. Κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν από τους τρεις, και ιδιαίτερα η Αγγελική, η οποία υποπτεύεται ότι ο επιθεωρητής έχει ως σκοπό να αμφισβητήσει τις προσπάθειές τους.

Οι αναμενόμενες αποφάσεις προκαλούν αγωνία, ενώ ο παππούς Γεράσιμος ακούει με απογοήτευση τους άντρες που είχε στείλει να εντοπίσουν τον Αλέκο, να παραδέχονται την αποτυχία τους. Η Ειρήνη, ωστόσο, επιτυγχάνει αυτό που δεν κατάφεραν οι άνθρωποι του υποκόσμου. Αντιλαμβάνεται την παρουσία του Χατζή στο σπίτι της Υβόννης και σπεύδει να τον ενημερώσει. Ωστόσο, ο χρόνος πια κυλάει ανεξέλεγκτα, και ακόμη και ο Γεράσιμος βρίσκεται ανίκανος να ανατρέψει τα δολιοφθορικά σχέδια.

Ο Άκης εκβιάζει τον Αλέκο για να βρει έναν τρόπο να τον εξαγάγει άμεσα από τη χώρα, παρέχοντάς του πλαστό διαβατήριο, όπλο και χρήματα. Ωστόσο, την ίδια νύχτα, ο Άκης ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τα πάντα, ενώ ο Μίλτος έχει αποφασίσει να τον αντιμετωπίσει. Συναντά λοιπόν τον Θοδωρή και του αποκαλύπτει όλα όσα ξέρει. Του δίνει το όπλο του, για περίπτωση που χρειαστεί να το χρησιμοποιήσει. Ο Θοδωρής είναι έτοιμος να ριχτεί σε μια νέα, μεγάλη περιπέτεια, αν και αυτή τη φορά, ακομη και ανεπίτρεπτα, θα παρασύρει και άλλους στον χορό της.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More