Παγιδευμένοι – Ο Σταύρος επιτέλους δικαιώνεται

Παγιδευμένοι – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές, καθώς ο Σταύρος αποκτά την απελευθέρωσή του. Ο Παναγιώτης, έχοντας σχεδιάσει τα πάντα με ακρίβεια, έχει αφήσει την αστυνομία χωρίς στοιχεία για να τον συλλάβει για τους φόνους. Ωστόσο, ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να τον φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης και είναι έτοιμος να ξεπεράσει τα όρια του για να το πετύχει.

Παγιδευμένοι – Ο Σταύρος επιτέλους δικαιώνεται

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης του Παναγιώτη, ο Δημήτρης ανακαλύπτει μια λεπτομέρεια που διαφεύγει από όλους. Ο αστυνομικός που του προσέφερε ένα ποτήρι νερό αιμορραγούσε, και ο Παναγιώτης δεν έδειξε καμία αντίδραση, παρότι θα έπρεπε να τρομοκρατείται από το αίμα. Επηρεασμένος από την περιπέτεια της Άννας, ο Δημήτρης είναι οργισμένος και αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τον Παναγιώτη. Πηγαίνοντας στο σπίτι του Βερβερίδη, ο Δημήτρης ζητά να δει τον εγγονό του και του εκφράζει απερίφραστα ότι δεν θα ξεφύγει από τις συνέπειες.

Τον προειδοποιεί μάλιστα να απομακρυνθεί από τη γυναίκα του, φτάνοντας στο σημείο να τον απειλεί άμεσα. Ο Παναγιώτης τώρα έχει την αφορμή που χρειαζόταν για να τον καταγγείλει, και ο Αλέκος δεν πρόκειται να παραμείνει αδρανής. Παρ’ όλα αυτά, το παιχνίδι γάτας και ποντικιού συνεχίζεται. Ο Δημήτρης ζητά έναν αστυνομικό να συνοδεύει την Άννα και καλεί τον Παναγιώτη, καθώς και τους υπόλοιπους ομήρους, για νέα κατάθεση. Όλοι μιλούν θετικά για τον Παναγιώτη, που βοήθησε στη σωτηρία της Άννας.

Παρά τις προσπάθειες του Δημήτρη, δεν εμφανίζεται κανένα στοιχείο εναντίον του. Ψύχραιμος, ο Παναγιώτης αρνείται ότι τρέμει στη θέα του αίματος, όπως και ο παππούς του, που έχει δασκαλευτεί από τον Αλέκο. Αν και ο Δημήτρης προσπαθεί να τον πιέσει με ελπίδα να κάνει κάποιο λάθος, ο Παναγιώτης παραμένει ατρόμητος.

Αναγκαστικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δολοφόνος θα αφεθεί ελεύθερος, και ο Χατζής καταγγέλλει τον Δημήτρη για τις απειλές του. Ωστόσο, ο Σταύρος διαψεύδει τις κατηγορίες και στηρίζει τον Παναγιώτη, όπως είχε κάνει και προηγουμένως. Ο Σταύρος αναζητά το κλείσιμο του κεφαλαίου του θανάτου της αδερφής του, επισκέπτεται τον μικρό Ορέστη, τον μόνο επιζώντα από την τραγωδία στο πηγάδι. Ωστόσο, ο μικρός δυστυχώς δεν θυμάται πολλά από την περιπέτεια, αν και αποκαλύπτει ότι η Κατερίνα τον βοήθησε να επιβιώσει και ότι υποχρεώθηκε να σκοτώσει έναν από τους άλλους ομήρους που τον επιτέθηκε.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More