Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης αθωώνεται πανηγυρικά

Παγιδευμένοι – Οι εξελίξεις που θα λάβουν χώρα στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι εξαιρετικά ανατρεπτικές. Θα γίνουμε μάρτυρες της τελικής αναμέτρησης, καθώς η ανακάλυψη της αλήθειας για τον θάνατο του Παναγιώτη φαίνεται να ξεδιπλώνεται.

Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης αθωώνεται πανηγυρικά

Η έρευνα που πραγματοποιούν ο Δημήτρης, η Άννα, ο Σταύρος και ο Ανδρέας φωτίζει τα γεγονότα, απορρίπτοντας κάθε υποψία ότι ο Δημήτρης είχε δολοφονήσει τον Παναγιώτη με πρόθεση. Παράλληλα, οι έρευνες των οικογενειών της Άννας και του Δημήτρη φαίνεται να πλησιάζουν στην απόδειξη της ενοχής του Παναγιώτη. Ένα κλειδί που θα ανακαλυφθεί ανοίγει την πόρτα προς το κέντρο σχεδιασμού των εγκλημάτων στο πηγάδι. Θα ανακαλυφθούν στοιχεία που επιβεβαιώνουν την ενοχή του Παναγιώτη;

Καθώς όλοι ασχολούνται με την υπόθεση του Παναγιώτη, ο Θοδωρής ανακαλύπτει κάτι ουσιαστικό για τον Άκη. Η ώρα για την τελική αναμέτρηση μαζί του έφτασε, αλλά σε αυτήν την αναμέτρηση δεν θα είναι μόνοι. Μετά από αυτήν τη συνάντηση, τίποτα δεν θα είναι πλέον το ίδιο, και οι ζωές όλων θα υποστούν δραματικές αλλαγές.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like