Παγιδευμένοι – Ο Χατζής παίρνει το αίμα του πίσω

Παγιδευμένοι – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Αλέκος παίρνει την πρωτοβουλία και ετοιμάζεται να καταστρέψει όλους όσους βρίσκονται στον δρόμο του. Η Άννα, αντιμέτωπη με την αλήθεια σχετικά με τη δολοφονία του Άκη, βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Παράλληλα, μαθαίνει για τη σοβαρή ασθένεια του Γεράσιμου, που προσθέτει έναν ακόμη παράγοντα δυσκολίας στον ψυχολογικό της κόσμο.

Παγιδευμένοι – Ο Χατζής παίρνει το αίμα του πίσω

Στο μεταξύ, ο Σταύρος προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της Αγγελικής, η οποία ακόμη τον κατηγορεί για τα προηγούμενα. Ταυτόχρονα, ένας δημοσιογράφος προσπαθεί να αποσπάσει συνέντευξη από τον Δημήτρη για ένα ρεπορτάζ σχετικό με τον Παναγιώτη Βερβερίδη. Η κατάσταση επιδεινώνεται με τη φυλάκιση του Φαίδωνα και την ανάθεση της υπόθεσης στον Ανδρέα από τον Κυριάκο. Η Άννα βρίσκεται ανάμεσα σε δύο φωτιές, χωρίς να ξέρει πώς να αντιδράσει.

Ταυτόχρονα, η οικογένειά της βιώνει έντονα συναισθηματικά και προσωπικά δράματα. Ο Δημήτρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει το σοκ των αποκαλύψεων, ενώ ο Σταύρος επιδιώκει να επαναφέρει την ισορροπία στη σχέση του με την Αγγελική, υποστηριζόμενος από τον Ανδρέα. Ο Αλέκος, χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τον Ιάσωνα και τον Πάνο, επιδιώκει να διαλύσει τα πάντα. Η ένταση φτάνει στο κατακόρυφο όταν ο Δημήτρης ετοιμάζει μια έκπληξη για την Άννα, αλλά αμφιβάλλει αν είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο. Οι εξελίξεις υπόσχονται να συναρπάσουν τους θεατές και να ανατρέψουν τον κόσμο των “Παγιδευμένων”.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More