Παγιδευμένοι – Ο Χατζής ενοχοποιεί τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικές, καθώς οι χαρακτήρες Δημήτρης, Σταύρος και Ανδρέας βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να χάσουν τις δουλειές τους λόγω του ανώτερου εισαγγελέα. Ο Χατζής, αντίθετα, δεν θα ησυχάσει πριν καταστρέψει τον Δημήτρη, παραποιώντας την υπόθεση Βερβερίδη προς όφελός του.

Παγιδευμένοι – Ο Χατζής ενοχοποιεί τον Δημήτρη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Αλέκος Χατζής σχεδιάζει να ενοχοποιήσει τον Δημήτρη για τον θάνατο του Παναγιώτη, παρουσιάζοντας την υπόθεση με τρόπο που εξυπηρετεί τα συμφέροντά του. Αργότερα, ο βοηθός του Σταύρου τον ειδοποιεί επειγόντως, αλλά αυτός αρνείται να απαντήσει λόγω της δυσκολίας που αντιμετωπίζει μετά την κηδεία της αδερφής του Κατερίνας. Οι Αντρέας και Δημήτρης τον συναντούν και τον ενημερώνουν ότι πρέπει να παρουσιαστούν επειγόντως στον ανώτερο εισαγγελέα.

Όταν φτάνουν εκεί, ο εισαγγελέας τους ρωτά για την υπόθεση Βερβερίδη. Ο Σταύρος εξηγεί ότι, αφού ο ύποπτος πέθανε, είχαν κλείσει την υπόθεση. Ωστόσο, ο εισαγγελέας αμφισβητεί αυτή την εκδοχή και υπονοεί ότι ο εισαγγελέας Μαρκέτος είναι ο πραγματικός ύποπτος. Υπογραμμίζει ότι η υπόθεση θα επανεξεταστεί, και κατά τη διάρκεια αυτής οι τρεις χαρακτήρες θα θεωρηθούν ύποπτοι.

Ο Σταύρος αναλαμβάνει τον λόγο, υποστηρίζοντας ότι είχαν ερευνήσει το θέμα, αλλά ο εισαγγελέας ανακοινώνει ότι θα διεξαχθεί νέα έρευνα και ότι ο ίδιος θα την αναλάβει προσωπικά. Καταλήγει ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι τρεις είναι ύποπτοι. Ο Σταύρος εγκαταλείπει την αίθουσα, ενώ η Αγγελική προσφέρεται να συνεργαστεί με τον εισαγγελέα στην έρευνα.

Η Άννα, ωστόσο, πηγαίνει στον εισαγγελέα και επιμένει στην αθωότητα των τριών. Της απαντάει πως δεν αρέσει σε αυτόν που μπερδεύουν τα προσωπικά με τα επαγγελματικά, προτρέποντας τη να στηρίξει τον άντρα της. Στην ίδια στιγμή, ο Ανδρέας παραδίδει το σήμα του, ενώ ο Δημήτρης και ο Ανδρέας βρίσκονται και οι δύο σε διαθεσιμότητα. Υπόσχονται να παλέψουν για την τιμή τους, αποδεικνύοντας ότι ο πραγματικός δολοφόνος ήταν ο Παναγιώτης και ότι δεν σκότωσαν κανονικά. Έτσι, αποφασίζουν να επικεντρωθούν στη δουλειά τους για να αποδείξουν την αθωότητά τους.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More