Παγιδευμένοι – Ο Αλέκος φυγαδεύει τον Άκη

Παγιδευμένοι – Ο Άκης εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στον Αλέκο και ξεσπά σε φασαρία. Είχε του είχε δώσει εντολές να δημιουργήσει ένα πλαστό διαβατήριο και να του παραχωρήσει χρήματα για να διαφύγει, υποσχόμενος ασφάλεια. Παρόλα αυτά, αδίκησε την υπόσχεσή του, οδηγώντας τον σε μια κατάσταση καταδίωξης.

Παγιδευμένοι – Ο Αλέκος φυγαδεύει τον Άκη

Συγχρόνως, η Χρύσα, αναστατωμένη από τη συζήτηση με την αδελφή της, αντιμετωπίζει τον Περικλή και αποκαλύπτει τα πάντα. Ωστόσο, ο Περικλής αρνείται να εξομολογηθεί το μυστικό του, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες του Νίκου. Καθώς όλα αυτά συμβαίνουν, η παρέα εντοπίζει το σπίτι που είχε νοικιάσει ο Παναγιώτης και το μυστικό δωμάτιο, από όπου προκύπτουν στοιχεία που αποκαλύπτουν την ενοχή του. Στη συνέχεια, ανακαλύπτουν τη σφαίρα, αποδεικνύοντας στον επιθεωρητή ότι ο Παναγιώτης ήταν ο δολοφόνος, με τον Δημήτρη να τον εκτελεί καθώς προσπαθούσε να διαφύγει.

Αυτός, μετά την αποκάλυψη, παρέχει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, αποκαθιστώντας τη φήμη τους και προβάλλοντας τα επιτεύγματά τους. Εν τέλει, αναγνωρίζει την αξία του Ανδρέα, τάσσοντας υπέρ της προαγωγής του. Την επόμενη ημέρα, οι τρεις φίλοι επιστρέφουν στη δράση. Ο Αλέκος στέλνει το πλαστό διαβατήριο και τα χρήματα στον Άκη για την εξορία του. Καθώς προσπαθεί να φύγει, εκείνος συναντά τον Θοδωρή και τα κορίτσια. Ο Άκης αντιστέκεται, αλλά ο Θοδωρής τον αντιμετωπίζει επαγγελματικά, ακινητοποιώντας τον και επιβάλλοντας την όπλο στον κρόταφό του.

Στόχος του Θοδωρή είναι όχι η εκτέλεση, αλλά η παράδοση του στη μητέρα της Άννας. Αφού επικοινωνεί με την Ειρήνη, της ζητά να παραστεί για να αντιμετωπίσει τον δολοφόνο του συζύγου της. Όταν εκείνη φτάνει με τον Γεράσιμο, τη Χρύσα και τον Νίκο, η στιγμή της απόφασης έχει φθάσει. Ο Άκης πέφτει νεκρός, και την επόμενη μέρα η αστυνομία ανακαλύπτει το πτώμα του. Το ερώτημα ποιος τελικά πάτησε τη σκανδάλη παραμένει αναπάντητο, και οι πραγματικές πτυχές των προσώπων που ήταν μαζί του κατά τις τελευταίες στιγμές του αναμένουν ακόμη αποκάλυψη.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More