Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Παγιδευμένοι – Η Άννα ένοχη για φόνο

Παγιδευμένοι – Η δραματική σειρά παρουσιάζει εξελίξεις που σοκάρουν το κοινό, καθώς η Άννα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια υπόθεση δολοφονίας, αλλά και με τον εαυτό της.

Παγιδευμένοι – Η Άννα ένοχη για φόνο

Τον θάνατο του Γιώργου ακολουθεί μια αλυσίδα απρόβλεπτων γεγονότων. Η Αλεξάνδρα, η αρραβωνιαστικιά του, βυθίζεται σε έναν ωκεανό οδύνης. Σε μια στιγμή αβεβαιότητας, καθώς βρίσκεται μόνη στο γραφείο του Σταύρου, αντιμετωπίζει την ανατριχιαστική αποκάλυψη μέσω ενός φακέλου που περιέχει τη φωτογραφία του δολοφόνου του Γιώργου και ένα ανώνυμο σημείωμα που την ενοχλεί. Αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τον δολοφόνο, αναλαμβάνει δράση και καταλήγει σε ένα νεκροταφείο για να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον ίδιο.

Εκείνος, όμως, αναδεικνύει την απάνθρωπη πλευρά του και της επιτίθεται, χλευάζοντάς την για τον ρόλο της στον θάνατό του. Το περιστατικό αυτό αποτελεί το κινητήριο μοχλό για την Αλεξάνδρα. Χάνοντας τον έλεγχο, προβαίνει σε μια πράξη απελπισίας, πυροβολώντας εν ψυχρώ τον δολοφόνο. Έπειτα, συναντά την Άννα και ομολογεί την πράξη της. Η Άννα, αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα της κατάστασης, αποφασίζει να αναλάβει δράση για να προστατεύσει την Αλεξάνδρα, καλύπτοντας το έγκλημα και ζητώντας βοήθεια από τον Νίκο.

Με τη βοήθεια του Νίκου, η Άννα και η Αλεξάνδρα θάβουν το πτώμα του δολοφόνου σε ένα νεκροταφείο. Στη συνέχεια, η Άννα απαλλάσσεται από τα στοιχεία του εγκλήματος, πετώντας το όπλο και τα ενοχοποιητικά στοιχεία στη θάλασσα. Εν τω μεταξύ, επινοεί μια ιστορία για να καλύψει την παρουσία της στον τόπο του εγκλήματος, και ευχαριστεί τον Νίκο για την υποστήριξή του, ζητώντας του να κρατήσει το μυστικό τους.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like