Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Παγιδευμένοι Επόμενα Επεισόδια – Εκβιάζει την Άννα με το βίντεο του φόνου

Παγιδευμένοι Επόμενα Επεισόδια – Ο Δημήτρης, προσπαθώντας να κρύψει την ταραχή του, αναζητά μια ευκαιρία για να επικοινωνήσει με τον Σταύρο, εξηγώντας του τις τρέχουσες εξελίξεις. Αφού του προωθήσει το μυστηριώδες μήνυμα που έλαβε, τον παρακαλεί να εντοπίσει τον αποστολέα, ελπίζοντας να φωτίσουν το σκοτάδι γύρω από το συμβάν.

Παγιδευμένοι Επόμενα Επεισόδια – Εκβιάζει την Άννα με το βίντεο του φόνου

Ο Σταύρος, ανησυχώντας, ζητάει την υποστήριξη του Αντρέα για την έναρξη μιας μυστικής έρευνας, καθώς ο Αντρέας αποκαλύπτει ότι έχει ήδη αποδείξεις που τοποθετούν τον Χατζή στη σκηνή εγκλήματος. Παράλληλα, ο Θοδωρής, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση του μαγαζιού του παππού του ενώ αυτός βρίσκεται φυλακισμένος, εντολεί τους μπράβους του να εντοπίσουν τον Μίλτο, πεπεισμένος ότι τον πρόδωσε στον Άκη.

Επιθυμεί να εξακριβώσει αν ο Μίλτος γνωρίζει τα πραγματικά γεγονότα της μοιραίας εκείνης ημέρας, αλλά η αποκάλυψη του Μίλτου τον αιφνιδιάζει: έχει καταγράψει τα πάντα και κατέχει αποδεικτικά στοιχεία που μπορούν να καταστρέψουν εκείνον και τους φίλους του. Ο Θοδωρής, πανικοβλημένος, επικοινωνεί με την Άννα, διακόπτοντας το ρομαντικό δείπνο της με τον Δημήτρη. Παρά την αρχική της προσπάθεια να αγνοήσει τις κλήσεις, η Άννα απομακρύνεται για να μιλήσει μαζί του, αντιλαμβανόμενη ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί.

Μαθαίνει για το βίντεο που δείχνει τη Λίνα να δολοφονεί τον Άκη, καταλαβαίνοντας ότι ο χρόνος τελειώνει. Στη συνέχεια, η ίδια λαμβάνει ένα μήνυμα από τον Αλέκο, που την προσκαλεί στο γραφείο του την επόμενη ημέρα, αισθανόμενη το έδαφος να καταρρέει κάτω από τα πόδια της.

Ζητά από τον Δημήτρη να επιστρέψουν εσπευσμένα στην Αθήνα, αντιλαμβανόμενη ότι οι στιγμές ευτυχίας που μοιράστηκαν μπορεί να αποτελούν μέρος του παρελθόντος τους ως ζευγάρι.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like