Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Άννα – Δημήτρης χωρίζουν

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Ο γάμος του Δημήτρη και της Άννας παίρνει μια απροσδόκητη τροπή στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς, που προβάλλεται για δεύτερη χρονιά στον ΑΝΤ1. Όπως αποκαλύφθηκε σε προηγούμενα επεισόδια, μετά την εξομολόγηση της Λίνας στη δικηγόρο ότι δεν ήταν εκείνη η δολοφόνος του Άκη, αλλά η ίδια μαζί με τον παππού του Θοδωρή, η Άννα προσπαθεί να την προστατεύσει, αποφεύγοντας την σύλληψή της και φεύγοντας για το εξωτερικό.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Άννα – Δημήτρης χωρίζουν 

Όμως, ο Δημήτρης ανακαλύπτει την αλήθεια και προσπαθεί να την αντιμετωπίσει. Αυτές οι εξελίξεις οδηγούν σε οριστική ρήξη του ζευγαριού. Ο Μαρκέτος συναντά την σύζυγό του και μετά από μια έντονη συζήτηση χωρίζουν. Λίγες μέρες αργότερα, ο Δημήτρης αποφασίζει να φύγει. Έτσι, αναχωρεί μόνος του με το αυτοκίνητό του για να σκεφτεί τα γεγονότα που έχουν καταστρέψει την οικογένειά του. Παράλληλα, η Άννα μένει πίσω και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά της. Νιώθει θυμό για τους δικούς της και έχει ενοχές που έκρυψε στον σύζυγό της κρίσιμα γεγονότα.

Παρόλα αυτά, η αγάπη τους δεν έχει εξαλειφθεί. Η δικηγόρος πιστεύει ότι όταν ο Δημήτρης επιστρέψει, μπορεί να βρουν ξανά την ενότητά τους. Ωστόσο, ο Δημήτρης, συντριμμένος από την προδοσία της Άννας, παίρνει μια απόφαση που είναι καθοριστική. Όταν επιστρέφει, αντιλαμβανόμενος ότι δεν μπορεί να ζήσει με κάποιον που του κρύβει την αλήθεια, ζητά διαζύγιο. Η Άννα συμφωνεί και το ζευγάρι κανονίζει να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα με τη βοήθεια ενός δικηγόρου.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More