Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Παγιδευμένοι Επεισόδιο 26 – Το δείγμα DNA καίει τον Χατζή

Παγιδευμένοι Επεισόδιο 26 – Η βεβαιότητα του Σπύρου έρχεται σαν παρηγοριά για τη Λίνα, που παλεύει με τον χαμό του Άκη. “Σίγουρα θα γυρίσεις σπίτι και θα είμαστε πάλι όλοι μαζί,” της υπόσχεται. Ωστόσο, στο παρασκήνιο, ο Ανδρέας χειρίζεται τα νήματα της ανακρίτριας.

Παγιδευμένοι Επεισόδιο 26 – Το δείγμα DNA καίει τον Χατζή

Ο Ανδρέας, με αποφασιστικότητα, κατευθύνεται προς το γραφείο του Χατζή. Στόχος του; Να αποσπάσει ένα κρυφό δείγμα DNA, σχεδιάζοντας να το συγκρίνει με το αίμα που βρέθηκε στον τόπο του φόνου του Άκη. Ο Αλέκος, όμως, προλαβαίνει και επιστρέφει στο γραφείο του, όπου βρίσκει τον Ανδρέα. Άνετος, τον ρωτά για τον λόγο της επίσκεψής του. “Το βράδυ που δολοφονήθηκε ο Άκης πού ήσουν;” ρωτάει ο Ανδρέας, αγνοώντας τυχόν υποψίες. “Ανάκριση μου κάνεις;” αντικρούει ο Αλέκος με χαρακτηριστική άνεση.

“Από περιέργεια,” αντισταθμίζει ο Ανδρέας. “Αν ήθελα να σου κάνω ανάκριση, θα σε καλούσα στο τμήμα.” Αφού πετάξει την ερώτηση, ο Ανδρέας αποχωρεί, αφήνοντας τον Αλέκο με την αίσθηση ότι κάτι στρατολογείται. Ο Αλέκος, όμως, έχει ήδη κατακτήσει το επιθυμητό και παίζει τον ρόλο του αδιάφορου. Την ίδια στιγμή, η Χρύσα αντιμετωπίζει το πρόβλημα της συνεχούς παρουσίας του Νίκου στο σπίτι της. Η ανησυχία της ενισχύεται από την εκνευριστική παρουσία του.

Ωστόσο, η μητέρα της επιμένει ότι η Λίνα χρειάζεται τη στήριξή του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Οι εξετάσεις σχετικά με το αίμα βγαίνουν, και ο Ανδρέας ενημερώνει την Άννα ότι το αίμα ανήκει στον Χατζή. Συγχρόνως, ο Δημήτρης λαμβάνει ένα μυστηριώδες μήνυμα στο κινητό του: “Ο Άκης δεν δολοφονήθηκε από τον Γεράσιμο, αλλά από τη Λίνα.” Η εξέλιξη ανατρέπει όλες τις υποθέσεις και ρίχνει φως σε ένα νέο μυστήριο.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like