Παγιδευμένοι – Ένα κλειδί τους οδηγεί στο δολοφόνο

Παγιδευμένοι – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι συναρπαστικές, καθώς η ομάδα ανακαλύπτει το άτυπο αρχηγείο. Καθώς ο αγώνας για να αποδειχθεί η ενοχή του Παναγιώτη στη δολοφονία στο πηγάδι συνεχίζεται, ο Θοδωρής καταφέρνει να εντοπίσει τον Άκη λίγο πριν αυτός αποχωρήσει για το εξωτερικό.

Παγιδευμένοι – Ένα κλειδί τους οδηγεί στο δολοφόνο

Το ραντεβού τους οδηγεί σε μια τραγική συνάντηση και στη δολοφονία του Άκη, αποκαλύπτοντας ένα μυστικό που απειλεί να καταστρέψει τις οικογένειες του Δημήτρη και της Άννας. Οι έρευνες που κάνουν ο Δημήτρης, ο Σταύρος, ο Αντρέας και η Άννα κοντά στην έπαυλη του Βερβερίδη φέρνουν αποτέλεσμα, αφού η Άννα παρατηρεί μια οπή πιθανώς από χαμένη σφαίρα που δεν εντοπίστηκε ποτέ. Ενημερώνουν την Αγγελική, που έχει αναλάβει την υπόθεση, και με τη βοήθεια του επιθεωρητή Καρέλη, επιτρέπεται η συνέχιση της έρευνας.

Η ανακάλυψη μιας σφαίρας αποστέλλεται στα εργαστήρια για εξέταση, ανοίγοντας προοπτικές για την αθωότητα του Δημήτρη. Οι οικογένειες Μαρκέτου και Ροδίτη συνεργάζονται για να βρουν επιπλέον στοιχεία που θα επιβεβαιώσουν την ενοχή του Παναγιώτη. Επισκέπτονται καταστήματα με μεταχειρισμένα ρούχα, όπου μια πωλήτρια επιβεβαιώνει ότι ο Παναγιώτης αγόρασε τα ρούχα των θυμάτων. Τα παιδιά εντοπίζουν μια πρώην φίλη του Παναγιώτη μέσω κοινωνικών δικτύων για να ανακαλύψουν περισσότερες πληροφορίες.

Η έρευνά τους στο γυμναστήριο οδηγεί σε ένα ντουλαπάκι που αρνείται να ανοίξει ο υπεύθυνος, αλλά η Άννα καταφέρνει να ανακαλύψει ένα κλειδί. Με τη βοήθεια του κλειδιού, ανακαλύπτεται ένα διαμέρισμα που λειτουργεί ως άτυπο αρχηγείο του δολοφόνου. Φωτογραφίες θυμάτων και σχεδιαγράμματα αποδεικνύουν την ένοχη δράση του εγγονού του Βερβερίδη, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες του Δημήτρη.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More