Παγιδευμένοι – Αυτή είναι η δολοφόνος του Άκη

Παγιδευμένοι – Καθώς οι σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας του Δημήτρη και της Άννας φαίνεται να βελτιώνονται στη σειρά, μια δολοφονία ανατρέπει εκ νέου τις ισορροπίες ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας.

Παγιδευμένοι – Αυτή είναι η δολοφόνος του Άκη

Ο Μίλτος ενημερώνει τον Θοδωρή ότι ο Άκης έχει ψεύτικο διαβατήριο και ετοιμάζεται να φύγει. Ο Γεράσιμος επίσης αναζητά τον νεαρό, ενώ ο Θοδωρής και τα κορίτσια της παρέας τον εντοπίζουν. Ο Ακης, απειλούμενος με όπλο, αντιμετωπίζει την κατηγορία της δολοφονίας του παππού της Λίνας. Κατά τη σύγκρουση, ο Θοδωρής και ο Άκης συναντιούνται. Η Λίνα κατηγορεί τον Άκη για τη δολοφονία του παππού της και εκείνος αντεπιτίθεται με ένα άδειο όπλο. Η Δανάη προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον πατέρα της, αλλά ο Θοδωρής της απαγορεύει και ζητά από τη Λίνα να καλέσει τη γιαγιά της.

Ο Θοδωρής, κατόπιν, ενημερώνει την Ειρήνη για την κατάσταση και την καλεί να αποφασίσει για το μέλλον του Άκη. Στο σημείο φτάνουν ο Γεράσιμος, η Ειρήνη, η Χρύσα και ο Νίκος τρέχοντας. Κατόπιν, όλοι συγκεντρώνονται στο σπίτι της Ειρήνης, όπου οι πρωταγωνιστές, σε σιωπηλή ένταση, αντιμετωπίζουν τα δραματικά γεγονότα. Ένα αστυνομικό αυτοκίνητο φτάνει σε έναν σκουπιδότοπο, όπου εντοπίζεται το πτώμα του Άκη, μετά από ανώνυμη κλήση. Εν τω μεταξύ, ο Αλέκος επιστρέφει στο σπίτι του με ενδυμασία που μυρίζει χωματερή και ένα κομμένο χέρι, εξομολογούμενος στην Υβόννη ότι απειλήθηκε να εγκαταλείψει μια υπόθεση.

Η αναταραχή εκτινάσσεται όταν η Λίνα, αδυνατώντας να αντιμετωπίσει την κατάσταση, ανακοινώνει στον Θοδωρή ότι δεν μπορεί να προσποιηθεί πως τίποτα δεν έχει συμβεί. Τότε αποκαλύπτεται ότι κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, ενώ ο Άκης προσπαθούσε να αφαιρέσει το όπλο του Θοδωρή, κάποιος τον χτύπησε στο κεφάλι. Όταν ο Ακης ανακάμπτει, αρπάζει το όπλο του Θοδωρή και πυροβολεί, με τη σφαίρα να βρίσκει τον Νίκο. Στη συνέχεια, ο Ακης, κυνηγημένος και απειλούμενος, σκοτώνεται από τη Λίνα, με τον Γεράσιμο να αναλαμβάνει τον έλεγχο της κατάστασης και να ζητά από τα υπόλοιπα μέλη να παρουσιαστούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Στη συνέχεια, ο Αλέκος ανακοινώνει ότι ο Ακης ζεί, προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι αποκαλύπτεται. Οι πατέρες, Ανδρέας και Δημήτρης, φτάνουν στον τόπο του εγκλήματος και αναγνωρίζουν τον Άκη. Στη συνέχεια, ο Δημήτρης επισκέπτεται το σπίτι της Ειρήνης και ανακοινώνει τα νέα, με τους πάντες να καταρρέουν. Στο νεκροτομείο, εξετάζεται το πτώμα του Άκη, ανακαλύπτοντας τρίχες στο χέρι και στο παλτό που ανήκουν σε γυναίκα.

Παράλληλα, στο σπίτι της Αννας, ένα μυστικό επικρατεί, με τα υπόλοιπα μέλη να προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια από την Αννα. Αυτή, καταλαβαίνοντας ότι της κρύβουν κάτι, ζητάει εξηγήσεις από τη Χρύσα. Η αδελφή της δεν αποκαλύπτει τίποτα, αλλά αργότερα ο Γεράσιμος τηλεφωνεί, διατηρώντας το μυστικό και εκβιάζοντας την Αννα, υποστηρίζοντας ότι η υπόθεση του Ακη αφορά όλη την οικογένεια.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More