Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Παγιδευμένοι – Απαγάγουν το παιδί Άννας – Δημήτρη

Παγιδευμένοι – Mετά το φινάλε, που βρίσκει την Άννα και Στον Δημήτρη μαζί κι ευτυχισμένους, έρχεται η σειρά για τις εξηγήσεις που πρέπει να δώσει εκείνος για τις δύσκολες στιγμές που την ανάγκασε να βιώσει. Όπως θα της πει, αναγκάστηκε να σκηνοθετήσει το θάνατό του, προκειμένου να αποκαλυφθεί η παγίδα που του είχαν στήσει ο Καρέλλης με τον Ιάσονα.

Παγιδευμένοι – Απαγάγουν το παιδί Άννας – Δημήτρη

Στο κόλπο, βέβαια, ήταν και ο Ανδρέας, ο οποίος κλήθηκε να διαχειριστεί τη δύσκολη αυτή υπόθεση. Ο Δημήτρης και η Άννα, απαλλαγμένοι πια από έννοιες και βάσανα, θα ζήσουν την απόλυτη ευτυχία, η οποία θα ολοκληρωθεί με τον ερχομό της κόρης τους. Θα δημιουργήσουν μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια. Από την απόλυτη ευτυχία, όμως, θα περάσουν και πάλι στο δράμα, όταν η κόρη τους θα πέσει θύμα απαγωγής. Το γεγονός αυτό θα συγκλονίσει τόσο τους ίδιους όσο και τις οικογένειές τους, ενώ δεν θα αργήσει να φέρει και τη ρήξη στη σχέση τους.

Ο καιρός περνά, οι έρευνές τους παραμένουν άκαρπες και όλοι πιστεύουν πια ότι η μικρή δεν βρίσκεται στη ζωή. Η μόνη που αρνείται να το δεχτεί είναι η Άννα, η οποία επιμένει πως η κόρη της είναι ζωντανή. Ο Δημήτρης, που δεν αντέχει να τη βλέπει να μαραζώνει μέρα με τη μέρα, προσπαθεί να την κάνει να συνειδητοποιήσει τη σκληρή αλήθεια, αφού είναι σίγουρος πως δεν υπάρχει πια καμία ελπίδα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like