Παγιδευμένοι – Αγρίμι ο Βερβερίδης του επιτίθεται

Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης, προκειμένου να εξοικονομήσει χρόνο, αποφασίζει να μην περιμένει το ασθενοφόρο και να μεταφέρει τον Παναγιώτη, ο οποίος έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό, στο νοσοκομείο με το δικό του αυτοκίνητο. Λίγο αργότερα, φέρνουν και τον Ανδρέα, που έχει υποστεί σοβαρά τραύματα. Οι γιατροί ενημερώνουν τους ανθρώπους τους ότι και οι δύο τους δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Παγιδευμένοι – Αγρίμι ο Βερβερίδης του επιτίθεται

Σε αυτό το διάστημα, η Άννα πληροφορείται για το τι συνέβη και άμεσα τρέχει στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια, φτάνει και ο Πάνος Βερβερίδης. Όταν τον ενημερώνουν για τα γεγονότα, πλησιάζει τον Δημήτρη και τον προειδοποιεί, λέγοντας: “Προσευχήσου να μην πεθάνει!”. Στη συνέχεια, ενώ ο Ανδρέας μπαίνει στο χειρουργείο, ο γιατρός ανακοινώνει ότι ο Παναγιώτης έχει χάσει τη ζωή του.

Τότε ο Πάνος Βερβερίδης εξαπολύει την οργή του κατά του Δημήτρη, φωνάζοντάς του: “Σκότωσες τον εγγονό μου! Ήταν αθώος! Ήταν ό,τι είχα στη ζωή μου, ήταν η οικογένειά μου!”. Ο Σταύρος επεμβαίνει, ανακοινώνοντας στον Πάνο Βερβερίδη ότι ο εγγονός του σκότωσε την αδελφή του. Ωστόσο, ο μεγαλοεπιχειρηματίας επιμένει ότι ο Παναγιώτης ήταν αθώος και υποσχέθηκε να το αποδείξει. Ο Δημήτρης, συντετριμμένος, δηλώνει: “Σκότωσα άνθρωπο!” και ξεσπά σε κλάματα.

Η Άννα, που δεν μπορεί να τον βλέπει έτσι, πλησιάζει τον Σπύρο και του λέει: “Ο Δημήτρης σας χρειάζεται. Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι.” Και πράγματι, ο πατέρας του είναι ο μόνος που καταφέρνει να ηρεμήσει τον Δημήτρη, ο οποίος υποφέρει από τύψεις. Επιπλέον, η Δανάη βρίσκεται σε ανησυχητική κατάσταση και ανησυχεί για τον πατέρα της. Κατηγορεί ακόμη τον Θοδωρή, επειδή τους είχε παρουσιάσει τον Παναγιώτη ως φίλο τους.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More