Παγιδευμένοι 5/12/23: Δημήτρης – Ανδρέας στα ίχνη του δολοφόνου

Παγιδευμένοι 5/12/23: Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τον άντρα που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άκη στον τόπο του εγκλήματος για αναπαράσταση. Εκείνος δείχνει το σημείο όπου υποτίθεται ότι χτύπησε τον Άκη με μια πέτρα στο κεφάλι.

Παγιδευμένοι 5/12/23: Δημήτρης – Ανδρέας στα ίχνη του δολοφόνου

Ωστόσο, οι αστυνομικοί ενημερώνουν τους δύο φίλους ότι δεν υπάρχουν ίχνη αίματος στον συγκεκριμένο τόπο. Οι Δημήτρης και ο Ανδρέας γίνονται πεπεισμένοι ότι ο άντρας είναι αθώος. Ταυτόχρονα, η Άννα ενημερώνει τον βοηθό της να αναζητήσει πληροφορίες για τον Περικλή. Ωστόσο, όταν επιστρέφει στην Εισαγγελία, αντιμετωπίζει ένα άσχημο πλήγμα. Η Αγγελική την ενημερώνει ότι ο φίλος και πελάτης της της ψεύδεται.

Ένας καβγάς ξεσπά ανάμεσά τους, καθώς η Άννα υποστηρίζει σθεναρά την αθωότητα του. Ο Σταύρος, αντιλαμβανόμενος ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει, αποφασίζει να επέμβει. Συγκαλεί την Άννα στο γραφείο του, παρουσία της Αγγελικής, και την ενημερώνει για όλα τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα. Αυτά αποδεικνύουν ότι πρόκειται για ένα προμελετημένο έγκλημα και ότι ο βασικός ύποπτος είναι ο πελάτης της. Παρόλα αυτά, η Αγγελική επιμένει ότι χωρίς πτώμα, δεν υπάρχει δολοφόνος.

Την ίδια στιγμή, η Λίνα ρωτά τη μητέρα της για τον Περικλή, το άτομο που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον πατέρα της. Όλοι τον γνωρίζουν, εκτός από την ίδια. Η Χρύσα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αντιμετωπίζοντας το δίλημμα της αποκάλυψης της αλήθειας.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More