Παγιδευμένοι 4/12/23: Ο Γεράσιμος καλύπτει την εμπλοκή του στη δολοφονία

Παγιδευμένοι 4/12/23: Η Άννα εισέρχεται στο οικογενειακό της σπίτι και εντοπίζει τον Νίκο ακίνητο στο κρεβάτι, ενώ η Μελίνα περιποιείται τον τραυματισμένο του. Προβαίνοντας σε ερωτήσεις, όμως, κανείς δεν της παρέχει απάντηση.

Παγιδευμένοι 4/12/23: Ο Γεράσιμος καλύπτει την εμπλοκή του στη δολοφονία

Απειλεί με το γεγονός ότι δεν θα αποχωρήσει από το δωμάτιο αν δεν της αποκαλυφθεί η αλήθεια. Ο Νίκος, γνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, παριστάνει ότι είχε έντονη διαμάχη με τον Περικλή και ότι εκείνος τον επιτέθηκε με πυροβολισμό. Ο Γεράσιμος, επιδιώκοντας να προφυλάξει την εμπλοκή τους στη δολοφονία του Άκη, αναλαμβάνει μια εξεζητημένη κίνηση. Καταθέτει στην αστυνομία με τη βοήθεια ενός συνεργού του ότι εκείνος ήταν ο δράστης της δολοφονίας.

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας, αν και παίρνουν κατάθεση, διατηρούν τις επιφυλάξεις τους, αμφιβάλλοντας για την αξιοπιστία των λεγομένων του. Αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν είναι σωστό, αλλά δυσκολεύονται να εντοπίσουν τον λόγο. Παράλληλα, η Ειρήνη, με δάκρυα, παρακαλεί την Άννα να μην ενημερώσει τον Δημήτρη για τον τραυματισμό του Νίκου. Ωστόσο, η Άννα απαντά με εξάλλου φωνή ότι δεν επιθυμεί πλέον να κρύβει τίποτα. Σε αντίστοιχο ύφος, η Λίνα γεμάτη οργή ζητά από την Ειρήνη να μην ενημερώσει τον Δημήτρη.

Το συναισθηματικό τρίγωνο εντείνεται, ενώ η Χρύσα, σε κατάσταση πανικού, παρακαλεί τον πρώην σύζυγό της να κάνει κάτι. Ο εν λόγω πρώην σύζυγος, αναγκασμένος, προσφεύγει σε ένα ακόμη ψέμα, αναφέροντας ότι είχε απαγάγει τον Περικλή, τον μαχαίρωσε, και ο ίδιος τον πυροβόλησε για να αποφύγει τη σύλληψή του. Κατακλείδα, παρακαλεί την Λίνα να μην ενημερώσει τον Δημήτρη, εκλιπαρώντας για τη μη είσοδο του πατέρα της στη φυλακή.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More