Παγιδευμένοι 2/10/23: Ένα τηλεφώνημα διακόπτει την ευτυχία της Άννας

Παγιδευμένοι 2/10/23: Τα πρώτα επεισόδια της σειράς αποκαλύπτουν ένα σκοτεινό μυστήριο, με την Άννα να βρίσκεται στο επίκεντρο και τον Δημήτρη να έχει χάσει τη ζωή του. Τα αναπάντητα ερωτήματα πλανώνται στον αέρα: Τι ακριβώς συνέβη για να φτάσουν σε αυτή την ανησυχητική κατάσταση;

Παγιδευμένοι 2/10/23: Ένα τηλεφώνημα διακόπτει την ευτυχία της Άννας

Στην αρχή της σειράς, η Άννα και ο Δημήτρης, που ήταν παντρεμένοι και ερωτευμένοι, απολαμβάνουν την ευτυχία τους σε ήρεμες στιγμές γεμάτες χαρά. Συγχρόνως, οι χαρακτήρες του Σταύρου και του Αντρέα προαγάγονται στην αστυνομία, ενώ ο Σπύρος αναλαμβάνει την προστασία ενός σημαντικού επιχειρηματία, και ο Θοδωρής βρίσκεται στο κυλικείο της αστυνομικής διεύθυνσης.

Οι πράγματα φαίνονται να πηγαίνουν καλά, ειδικά όταν η παρέα συναντιέται για να γιορτάσει τα γενέθλια της Άννας. Χαρά και χαμόγελα κυριαρχούν, και η αγάπη και η φιλία κυλάνε ελεύθερα. Ωστόσο, αυτή η ευτυχία διακόπτεται απότομα και βίαια όταν ένα ξαφνικό τηλεφώνημα διακόπτει τη στιγμή αυτή. Ένα ανώνυμο μήνυμα αναφέρει την ύπαρξη ενός πτώματος σε ένα πηγάδι, θέτοντας σε κίνηση μια σειρά ερωτημάτων.

Ποιος είναι ο νεκρός; Γιατί κάποιος θα ήθελε να τον σκοτώσει; Και ποιος κρύβεται πίσω από το ανώνυμο τηλεφώνημα;Μόλις ξεκινάει η σειρά, και το μυστήριο αρχίζει να αποκαλύπτεται.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More