Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Pablo Escobar: Το τέλος της σειράς!

Τη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η δραματική σειρά του STAR «Pablo Escobar», που απεικονίζει την πολυτάραχη ζωή του «βαρόνου της κοκαΐνης». Evoς άντρα που διψούσε για εξουσία και δεν είχε κανέναν ενδοιασμό και οίκτο για κανέναν.

Ο Πάμπλο Εσκομπάρ ήταν ένας από τους ισχυρότερους άντρες της Κολομβίας που δεν δίστασε ουκ ολίγες φορές να φτάσει στα άκρα για να πετύχει τους σκοπούς του. Οταν δε το πολιτικό σύστημα κατήγγειλε τους υπονομους και της μεθόδους τους, ο Πάμπλο κήρυξε τον πόλεμο κατά του κράτους. Της υπάρχουσας τάξης και ολόκληρης της χώρας. Ξεκίνησε έναν φαύλο κύκλο αίματος και μιας που συντάραξε τη χώρα, εκτελώντας δημοσιογράφους δικαστές, υπουργούς και υποψήφιους προέδρους, χωρίς τον παραμικρό δισταγμό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει τη θητεία τεσσάρων προέδρων έναν συνεχή ζωντανό εφιάλτη. Ωστόσο, π αποφασιστικότητα της τελευταίαεςκυβέρνησης και ο σχηματισμός μιας επίλεκτης ομάδας ήταν αρκετή για να υπονομεύσει την προσωπική φρουρά ασφαλείας του Εσκομπάρ και να ξεκινήσει η αρχή του… τέλους και για τον ίδιο!

Ολα ξεκινούν από τη στιγμή που ο πατέρας Ερέρα κάνει δηλώσει εναντίον του Εσκομπάρ αποκαλώντας τον ποpvoγράφο. Εκείνος εξαγριώνεται και από τον ιερωμένο να απολογηθεί αλλιώς θα διακόψει την συνομιλία. Υστερα από αυτά, ο Πάμπλο Εσκομπάρ παραδίδεται στη δικαιοσύνη και ζητά να διαμορφώσει το κελί του. Ο Καιρος περνάει και η επίλεκτη ομάδα καταλαμβάνει τη φυλακή αλλά ο Πάμπλο και οι συνεργάτες του δραπετεύουν… Ο Πάμπλο εξομολογείται στην Πατρίσια ότι έχει απομείνει πονος του και ότι όλοι όσοι εμπιστευόταν είναι νεκροί ή στη φυλακή. Ετσι αποφασίζει να φύγει στα βουνά και να φτιάξει μια ομάδα για ανταρτοπόλεμο. Επειτα στέλνει μήνυμα ότι είναι έτοιμος να παραδοθεί εφόσον η οικογένειά του πάει προς ΗΠΑ και ζήσει εκεί προστατευμένη.

Την 1 η Δεκεμβρίου του 1993, η κυβέρνηση οργανώνει τη μεταφορά της οικογένειας του Πάμπλο στη Γερμανία, αλλά δεν γίνονται δεκτοί. Στην επιστροφή τους στην Κολομβία, η κυβέρνηση τους παρέχει προστασία. Ο Πάμπλο επικοινωνεί με την οικογένειά του και δίνει στο γιο του οδηγίες για επαφές με τη κυβέρνηση… Ο Πάμπλο γιορτάζει τα 44α γενέθλιά του με τη μητέρα του, την αδελφή του και τον Ραστρόχο. Την επόμενη μέρα, ο «ισχυρος» άντρας επικοινωνεί με το γιο του, αλλά δεν υπολογίζει ότι τα τηλέφωνα παρακολουθούνται.

Η επίλεκτη ομάδα δεν αργεί να φτάσει έξω από το σπίτι που κρύβεται ο Πάμπλο Εσκομπάρ και να ανατινάξει την πόρτα της εισόδου. Ο Ραστρόχο μπαίνει στη μέση για να τους καθυστερήσει και τον πυροβολούν. Ο Πάμπλο παίρνει τα δύο όπλα του και προσπαθεί να διαφύγει τρέχοντας πάνω στη σκεπή του  σπιτιού, αλλά τον προλαβαίνει ένας στρατιώτης και τον πυροβολεί στο πόδι. Επικρατεί ανταλλαγή πυροβολισμών, με τον Πάμπλο Εσκομπάρ να πέφτει νεκρός! Οι στρατιωτικοί γιορτάζουν την επιτυχία τους βγάζοντας φωτογραφίες με το πτώμα του άντρα, ενώ οι πολίτες έχουν βγει στους δρόμους και πανηγυρίζουν. Η Ενέλια, η μητέρα του Πάμπλο. είναι σοκαρισμένη.

Για την αρχική σελίδα « Pablo Escobar » πατήστε ΕΔΩ

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More