Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Όταν ο Πάνος Καμμένος έλεγε κι αυτός τα Σκόπια Μακεδονία

Το βίντεο με τον Πάνο Καμμένο έχει δημοσιευτεί στις 25 Ιανουαρίου του 2016 και έχει ανέβει από το κανάλι των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο youtube.

Σάλο προκαλεί το βίντεο που δείχνει τον Πάνο Καμμένο να αποκαλεί και εκείνος τα Σκόπια Μακεδονία σε μία συνέντευξή του στο Mega, ένα βίντεο μάλιστα που έχουν ανεβάσει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο κανάλι τους στο youtube στις 25 Ιανουαρίου του 2016.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 28:24

Στο βίντεο αυτό ο Πάνος Καμμένος κατηγορεί τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη πως στηρίζει μία σύνθετη ονομασία για τη “Μακεδονία”, εννοώντας τα Σκόπια.

Η αποκάλυψη του συγκεκριμένου βίντεο αλλάζει τελείως τα δεδομένα στην κυβερνητική κρίση που προέκυψε μετά το ατόπημα του κ. Μουζάλα να αναφερθεί στα Σκόπια ως Μακεδονία και την έντονη αντίδραση του Πάνου Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων που ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση.

Ο Πάνος Καμμένος μάλιστα έδειξε πως για το συγκεκριμένο θέμα είναι ανυποχώρητος, την ώρα που το Μαξίμου και ο ΣΥΡΙΖΑ στήνουν ανάχωμα υποστήριξης προς το πρόσωπο του κ. Μουζάλα, προκειμένου να μην απομακρυνθεί από την κυβέρνηση. Τώρα βέβαια μετά την αποκάλυψη του συγκεκριμένου βίντεο ουδείς γνωρίζει ποιά μπορεί να είναι η αντίδραση του Πάνου Καμμένου.

You might also like