Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 6, 7, 8, 9, 10

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 6, 7, 8, 9, 10 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Σκαϊ ….

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 6, 7, 8, 9, 10

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 6

ο Μάκης βάζει στόχο να βγάλει χρήματα, έστω και παράνομα, έτσι ώστε να δώσει ένα μεγάλο ποσό και να κρατήσει το σπίτι τους.

Δεν γνωρίζει όμως ότι ο Αχιλλέας έχει τα χαρτιά της ιδιοκτησίας στα χέρια του και ότι σύντομα το σπίτι θα περάσει στα χέρια της οικογένειας Λομασίνι. Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 6, 7, 8, 9, 10

Από την άλλη ο Γεώργιος μετράει τις ώρες που ο εισαγγελέας θα κλείσει μέσα τον Άλκη. Όσο για τη Μελίνα; Έχει εφιάλτες και την ώρα του ύπνου αλλά και του ξύπνιου, συν ένα μπελά που ακούει στο όνομα Θανάσης.

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 7

ο Άλκης και η οικογένειά του είναι και επισήμως οικονομικοί φυγάδες. Μαζεύουν ό,τι μπορούν από το αρχοντικό που μένουν και βάζουν πλώρη για το σπίτι που μένει η Μελίνα.

Δεν μπορούν παρά να μείνουν στο μοναδικό σπίτι που δεν είναι μπλοκαρισμένο από την εφορία και φυσικά το μόνο μέρος που δεν θα τους ψάξουν.

Στην εταιρία τώρα, ο Γεώργιος προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος ειδοποίησε τον Άλκη και δεν μπορούν να τον βρουν και να τον συλλάβουν .

Ο Άλκης, έξω από το σπίτι της Μελίνας, προσπαθεί να της εξηγήσει ότι τον έχουν σαμποτάρει και ότι δεν έχουν που αλλού να μείνουν. Η Μελίνα δεν τους πιστεύει μέχρι που εμφανίζεται το αυτοκίνητο του Γεώργιου και ο Άλκης το σκάει. Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 6, 7, 8, 9, 10

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 8

Η οικογένεια της Άντζελας προσπαθεί να προσαρμοστεί σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον.

Ο Μάκης διαφωνεί με τη Μελίνα για την φιλοξενία των πλουσίων στο σπίτι τους αλλά η Μελίνα τον αναγκάζει να τους δεχτεί, όπως δέχεται κι εκείνη τους αγώνες του.

Ωστόσο κρατά το Νικόλα μακριά από το ring ή τουλάχιστον έτσι νομίζει. Όμως ο Γεώργιος έχει ένα καινούριο σχέδιο, προκειμένου να μάθει αν ο Νικόλας είναι δικό του παιδί, που θα τους κάνει όλους άνω-κάτω. Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 6, 7, 8, 9, 10

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 9

από την πρώτη κιόλας συνάντηση με το γιο του, ο Γεώργιος βεβαιώνεται πως ο Νικόλας βγήκε αντιδραστικός σαν τη μάνα του.

Η Μελίνα καταλαβαίνει ό,τι ο γιος της λείπει και τρελαίνεται. Πηγαίνει στους αγώνες ελπίζοντας πως θα τον βρει εκεί και μαζί με το Μάκη και τον Θανάση καταλήγουν στο γραφείο του Γεώργιου, με επώδυνες γι’ αυτόν επιπτώσεις. Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 6, 7, 8, 9, 10

Η Άντζελα ανακαλύπτει μια φωτογραφία από το δικό της παρελθόν στο δωμάτιο του Μάκη, αλλά όλα αυτά φαίνονται σχεδόν ασήμαντα όταν ο Νικόλας αποκαλύπτει σε όλους, το λόγο της απαγωγής του..

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 10

η Μελίνα ανοίγει την καρδιά της στον Άλκη και του μιλά για τον Γεώργιο κι εκείνος της εξηγεί τον όρο της διαθήκης του παππού που θα κάνει πρόεδρο της εταιρείας αυτόν που θα κάνει νόμιμο γιο και θα τον ονομάσει Νέστωρα. Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 6, 7, 8, 9, 10

Η Άντζελα, η Νεφέλη και ο Αχιλλέας γυρίζουν στο αρχοντικό για να πάρουν μερικά πράγματα και ο Άλκης μπαίνει κρυφά στην εταιρεία για να κλέψει αρχεία από τον υπολογιστή του Γεώργιου, ελπίζοντας ότι θα βρει κάτι που θα τον αθωώσει. Γυρίζοντας στον Κολωνό η οικογένειά του λείπει κι ο Γεώργιος είναι επικίνδυνα κοντά τους.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15

Για την αρχική σελίδα « Όσο έχω εσένα » πατήστε ΕΔΩ

You might also like