Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 43, 44, 45, 46, 47, 48

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 43, 44, 45, 46, 47, 48 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Σκαϊ ….

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 43, 44, 45, 46, 47, 48

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 43

Ο Θανάσης, αποφασισμένος να καρφώσει τον Άλκη και την οικογένειά του, πηγαίνει στην εταιρία του Γεώργιου. Αλλά και η Ντίντη έχει βάλει στο μυαλό της να ψαρέψει τον Κυνόδοντα και να μάθει πού κρύβεται η Άντζελα και το υπόλοιπο σόι.

Και απ’ ό,τι καταλαβαίνει, ένα καλό φαγητό και ένα ακριβό κρασί αρκεί για δόλωμα… Όσο για τον Αχιλλέα… προσπαθεί να ρίξει το δικό του –καλοπροαίρετο- δόλωμα στη Μόνικα και δεν είναι τίποτε άλλο παρά το τραγούδι που έγραψε για εκείνη. Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 43, 44, 45, 46, 47, 48

Και όση ώρα οι ήρωες μπλέκουν στα δίχτυα του έρωτα και της μουσικής, ένα email προς τον Γεώργιο στέλνεται με σκοπό να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 44

Ο Μάκης εξομολογείται στην Άντζελα ότι τελικά δεν του αρέσει που έχει τόσο πολύ δουλειά και ότι κοντεύει να χάσει τον ανέμελο εαυτό του.

Αποφάσισε, λοιπόν, να γυρίσει το μαγαζί εκεί που ήταν πάντα: ένα απλό μανάβικο στον Κολωνό.

Απόφαση για τη ζωή του έχει πάρει και ο Αχιλλέας που ανακοινώνει ότι θέλει να σταματήσει από το θεατρικό, παρ’ όλη την επιτυχία, καθώς δεν αντέχει να είναι καλλιτεχνικός «δούλος» της Μπέμπας.

Ο Θράσος όμως που δεν καταλαβαίνει από τέτοια, απειλεί ευθέως τον Μάκη αφού τον θεωρεί υπεύθυνο.

Έτσι η οικογένεια Σκορδαλιά ανοίγει δύο μέτωπα χωρίς να φταίει: με τον Θράσο και τον Θανάση, ο οποίος έχει βάλει σκοπό ζωής να αποκαλύψει στον Γεώργιο ποιος κρύβεται στο σπίτι τους.

Και όλα τα στραβά εμφανίζονται τώρα που, επιτέλους, Άλκης και Μελίνα βρίσκονται… στο ίδιο κρεβάτι! Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 43, 44, 45, 46, 47, 48

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 45

Η πρώτη απόπειρα να κοιμηθούν μαζί Άλκης; Μελίνα στέφεται με μεγάλη… αποτυχία.

Μια Άντζελα μέσα στο δωμάτιο του Άλκη, δυο μπράβοι στην είσοδο να ψάχνουν τον Αχιλλέα και ένα σύμπαν να συνωμοτεί να μην ξεκινήσει καθόλου αυτή η σχέση. Και τα χειρότερα… έρχονται!

Η Νάνσυ ενημερώνει τη Μελίνα ότι ο Θανάσης ξέρει τα πάντα τόσο για την οικογένεια Ρήγα, όσο και για τον Γεώργιο.

Και εάν ο Θανάσης μιλήσει, είναι πλέον θέμα χρόνου να φτάσει η αστυνομία στο σπίτι της Μελίνας και να συλλάβει τον Άλκη. Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 43, 44, 45, 46, 47, 48

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 46

Ο Άλκης ενημερώνεται ότι ο Μάκης σταματάει κι επίσημα την επιχείρηση με τα καθαρισμένα λαχανικά.

Άνεργος πλέον ξεκινάει να βρει μια άλλη δουλειά… Αποφασίζει να δοκιμάσει ως καθηγητής πιάνου και η Μελίνα κινεί γη κι ουρανό να μεταφερθεί το πιάνο του από το αρχοντικό.

Ο Θανάσης, θολωμένος από τη ζήλεια, επιχειρεί να βρει ξανά τον Γεώργιο… Για κακή τύχη όμως, σώζει την Κλειώ από επίδοξο τσαντάκια. Και όλα δείχνουν ότι η συμπάθεια μεταξύ τους είναι αμοιβαία.

Από την άλλη, η Άντζελα αποφασίζει να επισκεφτεί πρώτη φορά τον Μάκη στο μανάβικό του… και δεν θα είναι η μόνη επίσκεψη που θα δεχθεί ο Μάκης την ημέρα εκείνη. Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 43, 44, 45, 46, 47, 48

Εμφανίζεται και η Ντίντη… με το σχέδιό της.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 47

Η Ντίντη εμφανίζεται στον Μάκη όπως ακριβώς πιστεύει ότι θα τον συγκινούσε: μια γυναίκα του μεροκάματου, που συντηρεί τον άνεργο γιο της, χωρίς σύζυγο και με ένα εγγόνι που δυστυχώς δεν της επιτρέπουν να δει.

Ο Μάκης δεν υποψιάζεται καθόλου ποια είναι και είναι έτοιμος να βοηθήσει την υποψήφια γειτόνισσα. Ένα άλλο παιχνίδι -πιο ερωτικό- έχει ξεκινήσει μεταξύ της Κλειούς και του Θανάση.

Η Κλειώ, η οποία είναι γοητευμένη από τον λαϊκό τύπο του Θανάση, αρχίζει και φλερτάρει απροκάλυπτα χωρίς βέβαια να αναφέρει ότι είναι παντρεμένη. Ούτε και ο Θανάσης τής αναφέρει για το μανάβικο.

Αντιθέτως, της λέει ότι είναι επαγγελματίας μποξέρ και την προσκαλεί στον αγώνα που θα δώσει με έναν «άγνωστο», στον χώρο, αντίπαλο… Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 43, 44, 45, 46, 47, 48

Η Κλειώ δέχεται χωρίς να ξέρει ότι ο άγνωστος μποξέρ δεν είναι άλλος από τον Άλκη.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 48

Τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς θα τα βρείτε ΕΔΩ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 49, 50, 51, 52, 53, 54

Για την αρχική σελίδα « Όσο έχω εσένα » πατήστε ΕΔΩ

Source Skai
Via Wiki
You might also like