Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 33, 34, 35, 36, 37, 38

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 33, 34, 35, 36, 37, 38 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Σκαϊ ….

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 33, 34, 35, 36, 37, 38

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 33

Η Μελίνα είναι σε κακή κατάσταση. Η απόφαση του Άλκη την έχει ρίξει στην κατάθλιψη.

Στο ίδιο σπίτι όμως ένα πρώην ζευγάρι έχει περάσει τέλεια στη βόλτα του. Ο Μάκης και η Άντζελα ίσως είναι μόνοι ευτυχισμένοι κάτω από την ίδια στέγη.

Η Μελίνα, θέλοντας να ξεχάσει την απόφαση του Άλκη και να προχωρήσει μπροστά, κλείνει ραντεβού με την Ντίντη η οποία θα συναντήσει για πρώτη φορά τον εγγονό της.

Τι ρόλο θα παίξει το «φάντασμα» του παππού Νέστωρα στην τελική απόφαση του Άλκη; Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 33, 34, 35, 36, 37, 38

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 34

Ο Άλκης ανακοινώνει στη Μελίνα ότι δεν θα φύγει μαζί με την οικογένειά του από το σπίτι της, καθώς του το ζήτησε ο Νικόλας και δεν μπορεί να αρνηθεί.

Η Μελίνα ηρεμεί, καθώς μέρα με τη μέρα νιώθει ότι δεν μπορεί μακριά από τον Άλκη.

Στα γραφεία τώρα της All About Gold, η Ντίντη –θυμωμένη που ο εγγονός την έφτυσε και δεν πήγε να τη συναντήσει- απαιτεί από τον Γεώργιο, να κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να βλέπει το παιδί.

Στο «καλλιτεχνικό» στρατόπεδο τώρα, ο Αχιλλέας είναι μέσα στο άγχος γιατί είναι η πρόβα τζενεράλε… και το περίεργο είναι ότι είναι μια άψογη πρόβα.

Και ενώ όλοι είναι πάνω στα ροζ συννεφάκια τους –η Μελίνα με τον Άλκη, η Νάνσυ με τον ρόλο της, ο Αχιλλέας με το έργο του- κανείς δεν φαντάζεται το κακό που θα ακολουθήσει. Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 33, 34, 35, 36, 37, 38

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 35

Ο Νικόλας έχει εξαφανιστεί. Η Μελίνα, φοβούμενη ότι έχει να αντιμετωπίσει μια νέα απαγωγή, εισβάλλει στο γραφείο του Γεώργιου ζητώντας το παιδί της.

Ούτε εκεί είναι όμως. Ο Μάκης και ο Άλκης οργώνουν την περιοχή με σκοπό να τον εντοπίσουν.

Στην «έρευνα» συμμετέχει και ο Θανάσης και θεωρεί ότι φταίει ο Άλκης που χάθηκε το παιδί.

Οι ώρες περνάνε και ο μικρός Νικόλας δεν είναι πουθενά.

Το μυαλό τους πηγαίνει φυσικά στο κακό… αλλά ο Άλκης έχει μια υποψία για το πού μπορεί να είναι.

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 36

Και ενώ όλοι προσπαθούν να συνέλθουν από την ανταρσία του Νικόλα, μια ακόμα δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την οικογένεια Σκορδαλιά στο μαγαζί.

Ο βανδαλισμός που υπέστη το μανάβικο του Μάκη ήταν απλά έργο ταραχοποιών στοιχείων ή ήταν προειδοποίηση για κάποιο μεγαλύτερο κακό;

Αλλά και η οικογένεια του Γεώργιου δεν ξυπνά καλά: το άρθρο της φωτογράφισης που έκαναν, βγάζει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά της οικογένειας και αφήνει υπόνοιες ακόμα και για μια δολοφονία.

Όσο για τη Μελίνα και τον Άλκη; Θα έχουν μια ακόμα «άβολη» και πιο αποκαλυπτική συνάντηση στο μπάνιο. Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 33, 34, 35, 36, 37, 38

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 37

Ο Αχιλλέας είναι μέσα στο άγχος: δεν μπορεί να διαχειριστεί μια πρεμιέρα, ένα έργο του Σαίξπηρ με στύλο του στριπτίζ και τους δημοσιογράφους.

Αλλά και ο Μάκης, το δικό του άγχος με το μαγαζί, τον οδηγεί στο να κοιμάται μέσα και να φυλάει βάρδιες με τον Αρσένη.

Αλλά και ο Γεώργιος με την Ντίντη αναρωτιούνται εάν η αναφορά της δολοφονίας θα τους κάνει κακό τελικά, εκεί που περίμεναν ότι θα χρησιμοποιούσαν τη φωτογράφιση υπέρ τους.

Η μόνη που πετάει στα ουράνια είναι η Νάνσυ που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η πρεμιέρα. Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 33, 34, 35, 36, 37, 38

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 38

Τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς θα τα βρείτε ΕΔΩ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Για την αρχική σελίδα « Όσο έχω εσένα » πατήστε ΕΔΩ

You might also like