Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Σκαϊ ….

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 21

Το περιοδικό με εξώφυλλο τον Άλκη δεν αρέσει καθόλου στον Γεώργιο. Μην αντέχοντας να διαβάζει ότι θεοποιούν έναν «εγκληματία» ο Γεώργιος αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση.

Και όσο ασχολείται με την επόμενη κίνησή του, η Κλειώ συνεχίζει να αγοράζει αποδεικτικά στοιχεία για την εγκυμοσύνη της.

Ο κίνδυνος να ξεσκεπαστεί ο Άλκης είναι πια πολύ κοντά, καθώς ο ντέντεκτιβ έχει στα χέρια του και αυτός ένα περιοδικό που θα αποδείξει την αληθινή ταυτότητα του «Ιταλού» πιανίστα. Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 22

Η Ντίντη αρχίζει να έχει υποψίες για την «εγκυμονούσα» νύφη της, καθώς ανακαλύπτει κάτω από τραπέζι ένα ποτήρι του μαρτίνι.

Αρχίζει να πιέζει την Κλειώ να πάνε στο γιατρό και η Κλειώ με τη σειρά της πιέζει τη φίλη και συνεργό της Ιωάννα για παραπάνω πλαστά στοιχεία εγκυμονούσας.

Στον Κολωνό τώρα, ο Αχιλλέας συστήνει τον παραγωγό και τη πρωταγωνίστρια του έργου η οποία έχει άριστες ικανότητες στο…pole dancing Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 23

H Άντζελα έχει γενέθλια και περιμένει να τη θυμηθούν τα παιδιά της. Κανείς όμως δεν δείχνει «εορταστικές» διαθέσεις , πράγμα που την κάνει να νιώθει μελαγχολία.

Ούτε ο Μάκης μπορεί να της φτιάξει τη διάθεση λέγοντάς της ότι εκείνο το βράδυ, σε εκείνη την παραλία ήταν έτοιμος μέχρι πρόταση γάμου να της κάνει. Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25

Και όσο το ζευγάρι της μιας βραδιάς αναπολεί τα παλιά, ο ντετέκτιβ σφίγγει τον κλοιό όλο και πιο πολύ γύρω από τον Άλκη.

Ο Άλκης ετοιμάζεται να κάνει έκπληξη στη μητέρα του, χωρίς να ξέρει ότι ίσως και να είναι η τελευταία φορά που θα γιορτάσει τα γενέθλιά της και μέχρι το βράδυ μπορεί να τον έχουν συλλάβει.

Μήπως έχει κάποια σχέση μ΄αυτό ο επισκέπτης που έρχεται απρόσκλητος στο σπίτι της Μελίνας;

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 24

H ατμόσφαιρα στην αυλή της Μελίνας δεν είναι και τόσο ευχάριστη, καθώς ο Μάκης έχει βαλθεί να φέρει τον Θανάση στα όριά του.

Το ίδιο όμως δεν συμβαίνει και στο σπίτι του Γεώργιου καθώς η Κλειώ έχει εμφανίσει τον πρώτο υπέρηχο του… αόρατου μωρού της. Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25

Μπορεί προσωρινά να ξεγέλασε πεθερά και σύζυγο αλλά πρέπει να βρει και ένα τρόπο να βγει το βράδυ και να πάει στο μπαρ που της έχει υποδείξει ο ντετέκτιβ.

Κάνει τα πάντα προκειμένου να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Άλκη και τα καταφέρνει. Ο εξαφανισμένος Άλκης είναι πλέον μπροστά της και …δεν ξέρει από πού να φύγει.

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 25

H ταυτότητα του Άλκη έχει πλέον αποκαλυφθεί. Παρόλο που η Λίζα προσπαθεί να τον σώσει, η Κλειώ στέκεται μπροστά του και είναι έτοιμη να καλέσει τον Γεώργιο.

Στην οικία Σκορδαλιά τώρα επικρατεί πανικός μεταξύ των δυο οικογενειών, όταν ο Αχιλλέας τους ανακοινώνει ότι ο Άλκης δεν γύρισε σπίτι όλο το βράδυ. Τον συλλάβανε ή είχε ατύχημα με τη μηχανή του; Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25

Τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς θα τα βρείτε ΕΔΩ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30

Για την αρχική σελίδα « Όσο έχω εσένα » πατήστε ΕΔΩ

You might also like