Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Σκαϊ ….

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5

Ο Νέστορας Λομασίνι, ο οποίος έχει κάνει ένα μικρό μαγαζί με κοσμήματα τεράστια επιχείρηση, γιορτάζει τα 80ά γενέθλιά του. Γύρω του έχει όλη του την οικογένεια: την κόρη του Άντζελα, με τα δύο από τα τρία παιδιά της, τον Αχιλλέα και τη Νεφέλη, αλλά και τη νύφη του την Ντίντη, με τον γιο της Γεώργιο. Ο μόνος που λείπει είναι ο Αλκής, το τρίτο παιδί της Άντζελας και αγαπημένος του εγγονός, ο οποίος είναι στην Αγγλία ως υπεύθυνος των καταστημάτων εξωτερικού.

O Γεώργιος έχει δύο αγωνίες: να μείνει εκείνος γενικός διευθυντής της εταιρείας και να βγάλει από τη μέση τον Άλκη, που τον ζηλεύει θανάσιμα. Σ’ αυτό το πάρτι των γενεθλίων, η γραμματέας του Γεώργιου, η Μελίνα, του ανακοινώνει ότι είναι έγκυος. Εκείνος, όμως, αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο. Δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας και τα λόγια που ξεστομίζει είναι αρκετά για να κάνουν τη Μελίνα να αντιδράσει με τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο.

Οκτώ χρόνια μετά, ο παππούς Νέστορας πεθαίνει και αφήνει μία περίεργη διαθήκη, κάνοντας την οικογένεια άνω κάτω. Ο λόγος; Ο ιδιαίτερος όρος που έχει θέσει: Εκείνος που θα αναλάβει τη γενική διεύθυνση της εταιρείας πρέπει να είναι βιολογικός πατέρας ενός γιου, ο οποίος θα πάρει το όνομά του. Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5

Έτσι, ο Γεώργιος δεν αργεί να βάλει μπροστά το σχέδιο εκδίκησης: Βάζει τον Αλκη να υπογράψει κάποια έγγραφα, τα οποία εκείνος δεν διαβάζει, και εν συνεχεία κατηγορείται για την κλοπή χρημάτων από τους εταιρικοί λογαριασμούς. Στη συνέχεια, ο Αλκής έκπληκτος ανακαλύπτει ότι δεν μπορεί να σηκώσε χρήματα από καμία τράπεζα. Ούτε μέσα αλλα ούτε έξω από τη χώρα.

Όταν ενημερώνει σχετικά τον Γεώργιο, εκείνος παριστάνει τον έκπληκτο, ενώ ο Αλκής είναι αποφασισμένος νι βρει ποιος του έστησε την παγίδα αλλά και πώς θα αντέξει η οικογένειά του ώσπου να ξεκαθαρίσει το σκάνδαλο. Στο μεταξύ, η Άντζελα θυμάται ότι υπάρχει ένα ακίνητο το οποί: μπορεί να στεγάσει το όνειρό της kc να δημιουργήσει τη δανειστική βιβλιοθήκη, που φυσικά, θα φέρει το όνομά της.

Παράλληλα, σε μια άλλη περιοχή της Αθήνας, η Μελίνα προσπαθεί να ηρεμήσει από τον πρώτο καβγά  μέτα από 8 χρόνια- που είχε με τον πάτερα του παιδιού της και να αποφύγει τ καντάδες του Θανάση, ο οποίος ψάχνη μανιωδώς τρόπους για να την κάνει να τον ερωτευτεί. Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5

Ο ‘Αλκής και ο Αχιλλέας επισκέπτονται το σπίτι που ονειρεύεται να κάνει η Άντζελα βιβλιοθήκη. Από διαβολική σύμπτωση, αυτό δεν είναι άλλο από το σπίτι που μένει η Μελίνα με το παιδί της τον Νικόλα και τον πατέρα της. Η Μελίνα τούς απαγορεύει να μπουν μέσα και να τραβήξουν φωτογραφίες για το site πωλήσεων κατοικιών.

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της, ο Μάκης, καταλαβαίνει ότι τα πράγματα είναι σοβαρά και ψάχνει να βρει τα χαρτιά του σπιτιού και την απόδειξη προκαταβολής που είχε δώσει για να το αγοράσει. Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5

Η οικογένεια της Μελίνας Σκορδαλιά, λοιπόν, δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την έξωση αλλά και ακόμη μία απειλή που «μαγειρεύεται» από τον Γεώργιο.

0 τελευταίος θυμάται ότι πριν από 8 χρόνια η πρώην γραμματέας του είχε αποκαλύψει ότι περιμένει το παιδί του και έτσι αναθέτει στη διάδοχό της να ψάξει να βρει πού βρίσκεται και κατ’ επέκταση να εξακριβώσουν αν το μικρό αγόρι είναι, όντως, γιος του.

Κι ενώ η Μελίνα είναι σίγουρη ότι ο Γεώργιος έβαλε να την παρακολουθούν, πάει και του σπάει άλλο ένα δάχτυλο, προκειμένου να μην την ξεχάσει. Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας βρίσκεται έξω απ’ το σπίτι και τραβά φωτογραφίες για να τις ανεβάσει σε site real estate. Εκεί, όμως, τον συναντάει η Νάνσυ, η κολλητή της Μελίνας, η οποία τον ερωτεύεται.

Αργότερα, ο Αλκής ανακοινώνει στην Άντζελα ότι άμα δεν τους δικαιώσει ο οικονομικός έλεγχος πρέπει να εξαφανιστούν από προσώπου γης. Η Μελίνα ανακαλύπτει την ταυτότητα του Αλκή και του στέλνει μήνυμα να συναντηθούν για να ξεκαθαρίσουν το θέμα του σπιτιού, χωρίς να ξέρει ότι είναι ζήτημα χρόνου να βρεθεί χωρίς σπίτι και ο Αλκής. Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5

Η συνάντηση του Αλκή και της Μελίνας δεν έχει και το καλύτερο αποτέλεσμα. Και οι δύο θέλουν το σπίτι, αλλά κανένας απ’ τους δύο δεν υποχωρεί. Και όσο εκείνοι παλεύουν για τους τίτλους του σπιτιού, η Ντίντη πιέζει τη νύφη της την Κλειώνα μείνει έγκυος, ώστε να υλοποιηθεί ο όρος της διαθήκης του παππού.

Όσο για τον Γεώργιο; θέλει να τελειώνει όσο πιο γρήγορα γίνεται με το θέμα του Αλκή κι έτσι πιέζει τον Πέτρο, τον λογιστή και δεξί χέρι κάποτε του παππού Νέστορα, να δώσει άμεσα τα στοιχεία στην υπηρεσία οικονομικού εγκλήματος.

Ο Μάκης βάζει στόχο να βγάλει χρήματα, έστω και παράνομα, έτσι ώστε να δώσει ένα μεγάλο ποσό και να κρατήσει το σπίτι τους. Αυτό που δεν γνωρίζει, όμως, είναι ότι ο Αχιλλέας έχει τα χαρτιά της ιδιοκτησίας στα χέρια του και ότι σύντομα το σπίτι θα περάσει στα χέρια της οικογένειας Λομασίνι. Από την άλλη, ο Γεώργιος μετράει τις ώρες που ο εισαγγελέας θα κλείσει μέσα τον Αλκή.

Την επόμενη μέρα, ο Άλκης και η οικογένειά του ανακηρύσσονται, επισήμως πια, οικονομικοί φυγάδες. Μαζεύουν ό,τι μπορούν από το αρχοντικό που μένουν και βάζουν πλώρη για το σπίτι που μένει η Μελίνα. Είναι το μοναδικό σπίτι που δεν είναι μπλοκαρισμένο από την Εφορία και το μόνο μέρος που δεν θα τους ψάξουν.

Στην εταιρεία τώρα, ο Γεώργιος προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος ειδοποίησε τον Αλκή και δεν μπορούν να τον βρουν και να τον συλλάβουν. 0 Αλκής, έξω από το σπίτι της Μελίνας, προσπαθεί να της εξηγήσει ότι τον έχουν σαμποτάρει και ότι δεν έχουν πού αλλού να μείνουν… Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 6, 7, 8, 9, 10

Για την αρχική σελίδα « Όσο έχω εσένα » πατήστε ΕΔΩ

You might also like