ΟΡΓΗ Ηθοποιοί : Η νέα κοινωνική σειρά του Αντ1

ΟΡΓΗ Ηθοποιοί : Από 30 Ιουνίου, μια νέα ιστορία εκτυλίσσεται, με πρωταγωνιστή τον Οδυσσέα (Γιώργος Βουβάκης), ένα νέο, όμορφο κι έξυπνο άντρα, γύρω στα 30.

ΟΡΓΗ Ηθοποιοί : Η νέα κοινωνική σειρά του Αντ1

Έχει μόλις τελειώσει την ειδικότητα του στην παιδοχειρουργική και επιστρέφει στην Κύπρο γεμάτος όρεξη και όνειρα για την κοινή του ζωή με τον έρωτα του, την Μαρίνα (Κατερίνα Νικολοπούλου). Η ζωή για ακόμα μια φορά τον φέρνει αντιμέτωπο με τα φαντάσματα του παρελθόντος και ο εφιάλτης ζωντανεύει με στόχο, αυτή τη φορά τον ίδιο. ΟΡΓΗ Ηθοποιοί

Πέντε χρόνια πριν, ο Οδυσσέας, που σπούδασε γιατρός στο Λονδίνο, επιστρέφει στην Κύπρο και ξεκινάει δουλειά στο ιατρικό κέντρο του Νεοκλή Χριστοφόρου, στον οποίο τον συστήνει ο φίλος του, ο Μάνος.

Ο Οδυσσέας, που μεγάλωσε με τη θεία του τη Δήμητρα μετά τον θάνατο των δικών του, πιστεύει πως οι δικοί του σκοτώθηκαν σε δυστύχημα, όταν ήταν πέντε χρονών. Ένας εφιάλτης, όμως, που τον κατατρέχει εδώ και χρόνια, του δημιουργεί αμφιβολίες για το τι πραγματικά συνέβη τότε.

Όταν γνωρίζει τη Μαρίνα, την κόρη του Νεοκλή, είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο Οδυσσέας για πρώτη φορά στη ζωή του νιώθει ευτυχισμένος χάρη σ΄ αυτόν τον αναπάντεχο έρωτα και ονειρεύεται μια όμορφη ζωή μαζί της. Η Μαρίνα απ΄ την άλλη καταλαβαίνει από την πρώτη στιγμή πως ο Οδυσσέας είναι η αγάπη της ζωής της και σύντομα το ανακοινώνει στους γονείς της.

Οι γονείς της Μαρίνας, ο Νεοκλής και η Έλσα καλοδέχονται τον Οδυσσέα στην οικογένεια και ο Οδυσσέας γνωρίζει και τη Μαντώ, την αδερφή της Έλσας και τον άντρα της, τον Λεωνίδα, ιδιοκτήτη ενός χλιδάτου κλαμπ.

Όλα φαίνονται να πάνε καλά για τους δύο ερωτευμένους, κάνουν σχέδια για την κοινή τους ζωή, ετοιμάζουν κι ένα ταξίδι στην Ιορδανία, όταν το παρελθόν επιστρέφει ξαφνικά κι ανατρέπει τα πάντα.

Ο Οδυσσέας ανακαλύπτει τυχαία πως ο εφιάλτης που τον κατατρέχει, έχει να κάνει με το παρελθόν του και ψάχνοντας, φτάνει σε μια τραγική αποκάλυψη που θα τον συγκλονίσει. Βρίσκεται μπροστά σ΄ ένα μεγάλο δίλημμα, αφού η οικογένεια της αγαπημένης του έχει σχέση με τις αποκαλύψεις του, αλλά, τελικά αποφασίζει να προχωρήσει την έρευνα για να έρθει η αλήθεια στο φως, ακόμα κι αν αυτό έχει τυχόν συνέπειες στη σχέση του με τη Μαρίνα. ΟΡΓΗ Ηθοποιοί

Δεν προλαβαίνει, όμως, να βρει τις αποδείξεις που χρειάζεται για να αποδοθεί δικαιοσύνη, αφού οι υπεύθυνοι της οικογενειακής του τραγωδίας το μαθαίνουν και φροντίζουν να τον «βγάλουν» απ΄ τη μέση.

Βρίσκεται, λοιπόν, εξ΄ αιτίας τους στη φυλακή άδικα καταδικασμένος ισόβια για κάτι που δεν έκανε, πιστεύοντας πως η ζωή του τέλειωσε. Η Μαρίνα δεν ξέρει ότι είναι στη φυλακή, πιστεύει πως είναι νεκρός και δυσκολεύεται να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς αυτόν, παρά τις παροτρύνσεις των δικών της.

ΟΡΓΗ Ηθοποιοί : Η νέα κοινωνική σειρά του Αντ1

Στη φυλακή, ο Οδυσσέας θα γνωρίσει τον Παύλο και τον Σαϊντ. Ο Παύλος είναι ένας νεαρός λαθρέμπορος και ο Σαϊντ ένας Ελληνοαιγύπτιος καταδικασμένος για το φόνο της γυναίκας του. Η γνωριμία και η φιλία μαζί τους θ΄ ανατρέψει ξανά τα δεδομένα της ζωής του κι εκεί που πιστεύει πως θα πεθάνει στη φυλακή, όλα ανατρέπονται ξανά πέντε χρόνια μετά και η οργή που σιγοβράζει μέσα του για την αδικία και το κακό που του έκαναν, θα βρει διέξοδο να ξεσπάσει ενάντια στους υπεύθυνους, με κίνδυνο, όμως, να παρασύρει στο πέρασμα της και την ελπίδα του για μια δεύτερη ευκαιρία για μια ζωή με την αγαπημένη του Μαρίνα, την οποία δεν έπαψε ποτέ ν΄ αγαπάει. ΟΡΓΗ Ηθοποιοί

ΡΟΛΟΣ: ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΒΑΚΗΣ)

Στην αρχή της ιστορίας, πέντε χρόνια πριν, είναι ένας νέος όμορφος κι έξυπνος άντρας, γύρω στα 30. Είναι γιατρός και μόλις έχει τελειώσει την ειδικότητα του στην παιδοχειρουργική. Έχει επιστρέψει στην Κύπρο απ΄ την Αγγλία κι έχει δεσμό και είναι πολύ ερωτευμένος με την Μαρίνα, την κόρη του Νεοκλή Χριστοφόρου, ενός μεγαλογιατρού, μαιευτήρα, που είναι μέτοχος σε μια ιδιωτική κλινική. Με τη βοήθεια και την αγάπη της θείας του Δήμητρας, έχει καταφέρει να ξεπεράσει την τραυματική εμπειρία που έζησε με το θάνατο της οικογένειας του. Έχει τη ζωή μπροστά του, είναι έτοιμος να παντρευτεί την Άννα, αλλά, όλα ανατρέπονται, όταν αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Λεωνίδα, του μπατζανάκη του πεθερού του, τον δολοφόνο της μητέρας και της αδερφής του. Ο Μάνος, ο κολλητός του, τον προδίδει, αποκαλύπτοντας στον Νεοκλή πως ο Οδυσσέας ξέρει την αλήθεια και οι τρεις μαζί τον παγιδεύουν στην Αίγυπτο για ένα έγκλημα που δεν έκανε και τον στέλνουν ισόβια στη φυλακή. Μετά από πέντε χρόνια, στα 35 του, ο Οδυσσέας θ΄ αποδράσει και θα επιστρέψει με άλλο πρόσωπο σαν Ανδρέας Δημάδης για να πάρει εκδίκηση.

ΡΟΛΟΣ: ΠΑΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ (ΝΙΚΟΣ ΓΚΕΛΙΑ)

Γύρω στα 32. Προέρχεται από μια εύπορη ελληνική οικογένεια του Καϊρου, το έσκασε απ΄ το σπίτι του, όταν ήταν 15 χρονών και η μητέρα του αυτοκτόνησε, μην αντέχοντας άλλο την ζωή με τον αυταρχικό και βίαιο πατέρα του. Μπάρκαρε σ΄ ένα πλοίο που έκανε λαθρεμπόριο και ξύπνιος, όπως ήταν, έμαθε γρήγορα τα κόλπα. Έβγαλε λεφτά κι ανέλαβε τη δουλειά μ΄ έναν φίλο του, αλλά, όταν αυτός πήγε να τον ρίξει, πάνω σε μια συμπλοκή μαζί του, τον σκότωσε σε άμυνα και βρέθηκε στη φυλακή. Όταν ο Παύλος βγαίνει απ΄ τη φυλακή, πριν πάει στην Κύπρο, μαθαίνει πως ο πατέρας του έχει πεθάνει, αλλά, δεν τον έχει αποκληρώσει, όπως πίστευε, αντίθετα όλη η περιουσία του έχει περάσει σ΄ αυτόν.

Έχοντας τα μέσα και την οικονομική άμεση, αλλάζει το επώνυμο του και σαν κοσμοπολίτης έμπορος τέχνης πάει στην Κύπρο με σκοπό να εκδικηθεί τον Νεοκλή Χριστοφόρου και τον Λεωνίδα, όπως υποσχέθηκε στο Οδυσσέα. Ερωτεύεται, όμως, την Άννα και όλα ανατρέπονται μέχρι που έρχεται αντιμέτωπος με τον Οδυσσέα και μαθαίνουν κι οι δυο πως είναι αδέρφια. ΟΡΓΗ Ηθοποιοί

ΡΟΛΟΣ: ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ)

Γύρω στα 30. Είναι η κόρη του Νεοκλή Χριστοφόρου, ενός μεγαλογιατρού, μαιευτήρα, που είναι μέτοχος σε μια ιδιωτική κλινική. Είναι ψυχολόγος και όταν γνωρίζει τον Οδυσσέα, είναι κεραυνοβόλος έρωτας και για τους δύο. Ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι, αποφασίζουν να παντρευτούν και να περάσουν μια υπέροχη ζωή μαζί. Η Μαρίνα, παρ΄ όλο που μεγάλωσε με ανέσεις και οικονομική ευμάρεια, είναι μια προσγειωμένη κοπέλα, ξέρει τι θέλει και διάλεξε να σπουδάσει ψυχολογία, όχι επειδή ο πατέρας της είναι μέτοχος στην κλινική κι έχει εξασφαλισμένη δουλειά, αλλά, επειδή είναι άνθρωπος δοτικός κι αλτρουίστρια και θέλει να βοηθήσει κόσμο που έχει ανάγκη. Μετά το ατύχημα του Οδυσσέα στην Αίγυπτο, της λένε πως ο Οδυσσέας σκοτώθηκε και καταρρέει. Το μόνο που της δίνει δύναμη να ζήσει, είναι το μωρό του Οδυσσέα που θα φέρει στον κόσμο, πράγμα που ο Οδυσσέας δεν πρόλαβε να μάθει πριν μπει στη φυλακή.

Μετά από πέντε χρόνια, συναντάει τον Παύλο και ο έρωτας του γι΄ αυτήν, την ωθεί να ξεκινήσει μαζί του μια καινούργια ζωή. Όταν, όμως, εμφανίζεται ο Οδυσσέας με άλλο πρόσωπο σαν Ανδρέας για να εκδικηθεί, η έλξη της γι΄ αυτόν είναι ακαριαία κι αυτό την αναστατώνει, γιατί δεν ένιωσε έτσι για κανέναν τα πέντε χρόνια που πέρασαν από τότε που «πέθανε» ο Οδυσσέας.

ΡΟΛΟΣ: ΝΕΟΚΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ)

Γύρω στα 60. Μεγαλογιατρός, μέτοχος σε μαιευτική κλινική, πλούσιος και ισχυρός. Έχει αδυναμία στη μοναχοκόρη του την Μαρίνα και δεν της χαλάει χατίρι. Όταν η Μαρίνα του λέει πως είναι ερωτευμένη με τον Οδυσσέα, χαίρεται. Ο νεαρός γιατρός είναι κατάλληλος για γαμπρός του. Μπορεί να μην είναι από πλούσια οικογένεια, αλλά, είναι έξυπνος, εργατικός και πολύ καλός επιστήμονας μ΄ ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του. Κι αποφασίζει να του το εξασφαλίσει, προσλαμβάνοντας τον στην κλινική. Όταν, όμως, μαθαίνει απ΄ το Μάνο, τον κολλητό του Οδυσσέα, ποιος είναι ο Οδυσσέας, πως είναι ο γιος της εισαγγελέως, που τον κυνηγούσε πριν είκοσι χρόνια για εμπορία βρεφών, δε διστάζει να του κάνει κακό για να σώσει το τομάρι του. Παγιδεύει τον Οδυσσέα στην Αίγυπτο μετά το ατύχημα στην προσπάθεια του Οδυσσέα ν΄ αποδράσει, πιστεύει πως τον ξεφορτώθηκε για πάντα και πως ο Οδυσσέας είναι νεκρός. Άνθρωπος αποφασιστικός, σκληρός και αδυσώπητος, με μόνη αδυναμία στη ζωή του την Άννα και μετά την εγγονή του, τη Μελίνα.

ΡΟΛΟΣ: ΕΛΣΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΟΥΤΑΦΗ)

Η γυναίκα του Νεοκλή και μητέρα της Μαρίνας, γύρω στα 50. Γυναίκα γλυκιά και προσγειωμένη, στεκόταν πάντα στο πλευρό του Νεοκλή και αγνοεί την παράνομη δράση του. Καλή μητέρα για τα παιδιά της, ιδιαίτερα δεμένη με τον Πάρι, τον υποστηρίζει απέναντι στον Νεοκλή. Όταν η Έλσα αρχίζει να υποψιάζεται τις παράνομες δραστηριότητες του Νεοκλή, αρχικά δε μπορεί να το πιστέψει. Όταν, όμως, το σχέδιο εκδίκησης του Οδυσσέα προχωράει και κάποια πράγματα έρχονται στο φως, η Έλσα συγκλονισμένη ανακαλύπτει πως ο άντρας της δεν ήταν αυτός που πίστευε και η ζωή της καταρρέει απότομα. ΟΡΓΗ Ηθοποιοί

ΡΟΛΟΣ: ΜΑΝΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ (ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ)

Ο κολλητός του Οδυσσέα απ΄ το σχολείο. Είναι συνομήλικοι και ο Μάνος είναι δικηγόρος. Αριβίστας και φιλόδοξος, προδίδει τον Οδυσσέα, αποκαλύπτοντας στον Νεοκλή αυτά που ξέρει ο φίλος του και τον βοηθάει να παγιδέψουν τον Οδυσσέα στην Αίγυπτο. Ο Μάνος είναι ο μόνος που ξέρει ότι ο Οδυσσέας ζει στη φυλακή, όλοι οι άλλοι πιστεύουν πως είναι νεκρός. Τα φτιάχνει με την Έλενα, την κόρη του Λεωνίδα για να μπει στην οικογένεια και να ανέλθει κοινωνικά.

ΡΟΛΟΣ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ (ΙΩΣΗΦ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ)

Γύρω στα 50. Ιδιοκτήτης ενός χλιδάτου νάιτ κλαμπ, είναι ο άντρας της Μαντώς, της αδερφής της γυναίκας του Μαρίνου, δηλαδή, ο μπατζανάκης του. Ο Λεωνίδας είναι άνθρωπος της νύχτας και του υπόκοσμου και γνωρίζεται χρόνια με τον Νεοκλή, πριν ακόμα παντρευτεί τη Μαντώ. Τότε είχε ένα κακόφημο μπαρ με αλλοδαπές και αναλάμβανε να κάνει τις βρωμοδουλειές του Νεοκλή, όπως να βγάλει απ΄ τη μέση την μητέρα του Οδυσσέα. Όταν η Μαντώ, κορίτσι πλούσιο, καλομαθημένο και άβγαλτο τον ερωτεύεται, ο Λεωνίδας βρίσκει στο πρόσωπο της την χρυσή ευκαιρία ν΄ αναρριχηθεί και να εκμεταλλευτεί την περιουσία της προς όφελος του γι΄ αυτό τη ζητάει σε γάμο. Ο Νεοκλής δε συμφωνεί μ΄ αυτόν τον γάμο, αλλά, ο Λεωνίδας τον εκβιάζει με το φόνο της μητέρας του Οδυσσέα και τις άλλες «δουλειές» που έχει κάνει γι΄ αυτόν κι έτσι ο Νεοκλής αναγκάζεται να τον δεχτεί στην οικογένεια. Έχει σχέση με την υπεύθυνη του κλαμπ, την Τατιάνα, που τον έχει ερωτευτεί, αλλά, αυτός ούτε που σκέφτεται να διαλύσει το γάμο του με τη Μαντώ.

ΡΟΛΟΣ: ΕΛΕΝΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥ (ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ)

Γύρω στα 25. Είναι η κόρη του Λεωνίδα και της Μαντώς.

Η Έλενα μεγάλωσε σ΄ ένα αρρωστημένο περιβάλλον που δημιουργούσε η ζήλια και η εξάρτηση της Μαντώς απ΄ τον Λεωνίδα, ήταν ένα παιδί που δεν είχε αρκετή αγάπη και προσοχή απ΄ τους γονείς της και στην εφηβεία έμπλεξε με κακές παρέες και ναρκωτικά. Όταν το ανακάλυψε η οικογένεια, την έστειλαν εσωτερική σ΄ ένα σχολείο στο εξωτερικό και αφού τελειώνει τις σπουδές της, επιστρέφει τώρα στην Κύπρο.

Δεν έχει πια κανένα ιδιαίτερο δέσιμο με τους γονείς της, είναι ένα κυνικό κορίτσι, που κοιτάει μόνο τη διασκέδαση της και να τρώει τα λεφτά των γονιών της με γκόμενους και τους πάει συνέχεια κόντρα και τους χλευάζει για τον άθλιο γάμο τους, προκαλώντας εντάσεις και συνεχείς καυγάδες στο σπίτι.

Η Έλενα ζήλευε πάντα την Μαρίνα, που ήταν πιο έξυπνη και πιο όμορφη απ΄ αυτήν και όταν έβγαιναν έξω, όλα τα αγόρια κοίταζαν εκείνη.

Όταν ανακαλύπτει ότι ο Μάνος τα ΄φτιαξε μαζί της με σκοπιμότητα και όχι γιατί την ερωτεύτηκε, τον διώχνει, αρχίζει να κάνει έξαλλη ζωή, να ξενυχτάει και να έχει τον έναν εραστή μετά τον άλλον.

Η Μαρίνα ζητάει απ΄ τον Γρηγόρη να τη βοηθήσει. Η Έλενα δε δέχεται τη βοήθεια του, αντιδράει άσχημα και του πάει κόντρα, αλλά, ο Γρηγόρης είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να καταστρέψει τη ζωή της κι επιμένει, καταλήγοντας να την ερωτευτεί. Η Έλενα, που η απογοήτευση της απ΄ το Μάνο, την έχει κάνει ακόμα πιο κυνική και αντιδραστική, δεν πιστεύει πως ο Γρηγόρης είναι ερωτευμένος μαζί της και συνεχίζει το ποτό και τα ξενύχτια. Όταν, όμως, ένα βράδυ χτυπάει κάποιον με το αμάξι της ενώ οδηγούσε μεθυσμένη και ο Γρηγόρης δηλώνει πως οδηγούσε αυτός για να την προστατέψει, η Έλενα συνειδητοποιεί πως ο έρωτας του είναι αληθινός, πως κι αυτή τον έχει ερωτευτεί χωρίς να το έχει καν συνειδητοποιήσει τόσον καιρό και πως δε μπορεί να τον αφήσει να καταστρέψει τη ζωή του για χάρη της. ΟΡΓΗ Ηθοποιοί

ΡΟΛΟΣ: ΜΑΝΤΩ ΠΑΡΑΣΧΟΥ (ΛΗΔΑ ΜΑΤΣΑΓΓΟΥ)

Η μητέρα της Έλενας και γυναίκα του Λεωνίδα, γύρω στα 45. Γυναίκα αδύναμη κι εύθραυστη, παθολογικά ερωτευμένη κι εξαρτημένη απ΄ τον Λεωνίδα, που την παντρεύτηκε για τα λεφτά της. Όταν η Μαντώ αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Λεωνίδας πάει με άλλες, τρελή από ζήλια, του κάνει συνέχεια σκηνές και τη ζωή δύσκολη. Δεν είχε ποτέ αποδείξεις γι΄ αυτό, αφού ο Λεωνίδας που είναι διαβολικά έξυπνος της ρίχνει με αριστοτεχνικό τρόπο στάχτη στα μάτια, μέχρι που ανακαλύπτει τη σχέση του άντρα της με την Τατιάνα κι αυτό θα την κάνει να φτάσει στα όρια της.

ΡΟΛΟΣ: ΠΑΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΑΝΙΗΛ)

23 χρονών, ο γιος του Νεοκλή και ο μικρός αδερφός της Μαρίνας. Ο Πάρις, παιδί ευαίσθητο και συναισθηματικό με μεγάλη αγάπη στη μουσική, αποφασίζει να εγκαταλείψει τις σπουδές του στα οικονομικά και να συγκρουστεί με τον πατέρα του, που ήλπιζε πως ο γιος του θ΄ ασχοληθεί με τα οικονομικά της κλινικής. Ο Πάρις είχε πάντα την υποστήριξη της Άννας σ΄ αυτό και η Μαρίνα προσπαθεί να τους φέρει κοντά με τον Νεοκλή και ν΄ αποκαταστήσει τις σχέσεις τους.

ΡΟΛΟΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΑΓΚΟΣ (ΑΣΗΜΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ)

Γύρω στα 35, ο ψυχολόγος κι έμπιστος φίλος της Μαρίνας. Άνθρωπος ήπιος, χαμηλών τόνων, ευγενικός, με καλή ψυχή, ξέρει την ιστορία της και της έχει σταθεί στις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τον «θάνατο» του Οδυσσέα. Αυτός την ωθεί να κάνει σχέση με τον Παύλο και να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή μαζί του. Όταν έρχεται ο Οδυσσέας στην Κύπρο σαν Ανδρέας, ο Γρηγόρης είναι καχύποπτος απέναντι του, πιστεύει πως κρύβει κάτι κι όταν η Μαρίνα ερωτεύεται τον Οδυσσέα, νομίζοντας πως είναι ο Ανδρέας Δημάδης, ο Γρηγόρης μάταια προσπαθεί να την πείσει να μην χαλάσει τη σχέση της με τον Παύλο για χάρη του.

ΡΟΛΟΣ: ΟΛΓΑ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΙΛΙΜΠΙΟΥ)

Η 20χρονη κόρη του Σαϊντ. Κοπέλα όμορφη κι έξυπνη, μεγαλωμένη χωρίς γονείς και με τον παππού της στη φυλακή, έχει μάθει να τα βγάζει πέρα μόνη της και δε διστάζει μπροστά σε τίποτα. Στην αρχή, είναι τυπική κι εχθρική με τον Οδυσσέα, αφού τον θεωρεί υπεύθυνο, επειδή ο Σαϊντ επέσπευσε το θάνατο του για χάρη του. Σιγά σιγά, όμως, αρχίζει να τον συμπαθεί και θα τον βοηθήσει στο σχέδιο εκδίκησης του. Όταν προσεγγίζει την οικογένεια του Νεοκλή για να παίρνει χρήσιμες πληροφορίες για τον Οδυσσέα, γνωρίζει κι ερωτεύεται τον Πάρι, αλλά, προσπαθεί ν΄ αντισταθεί σ΄ αυτό για να μην χαλάσει το σχέδιο της.

ΡΟΛΟΣ: ΣΑΪΝΤ (ΝΕΟΚΛΗΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ)

55άρης μισός Αιγύπτιος, μισός Έλληνας, που καταδικάστηκε πριν χρόνια σε ισόβια, αφού παρά την εξυπνάδα του, υπήρξε θύμα μιας δαιμόνιας γυναίκας που τον εξαπάτησε. Γνωρίζει τον Οδυσσέα στη φυλακή, τον αγγίζει η ιστορία του κι αποφασίζει να τον βοηθήσει ν΄ αποδράσει για να πάρει την εκδίκηση του.

ΡΟΛΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΑ (ΕΡΜΙΝΑ ΚΥΡΙΑΖΗ)

Η θεία του Οδυσσέα, μια γλυκιά και προστατευτική γυναίκα, στα 60. Είναι η αδερφή της μητέρας του που τον μεγαλώνει με αγάπη και φροντίδα και καταφέρνει να τον βοηθήσει να ξεπεράσει το τραγικό γεγονός του χαμού της οικογένειας του. Όταν ο Οδυσσέας «πεθαίνει» στην Αίγυπτο, η Δήμητρα παθαίνει άνοια και σήμερα νοσηλεύεται στην κλινική του Νεοκλή και η Μαρίνα την φροντίζει σαν δική της μητέρα.

ΡΟΛΟΣ: ΤΑΤΙΑΝΑ (ΤΙΝΑ ΛΕΩΝΟΡΑ)

35άρα, υπεύθυνη στο κλαμπ. Γυναίκα όμορφη, έξυπνη, έχουν δει πολλά τα μάτια, απ΄ τη δουλειά της τη νύχτα. Ερωτεύεται τον Λεωνίδα, αλλά, αυτός της ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει περίπτωση ν΄ αφήσει τη Μαντώ για χάρη της. Όταν η Τατιάνα μένει έγκυος απ΄ το Λεωνίδα, όμως, όλα αλλάζουν. Απειλεί τον Λεωνίδα πως θα τον καταδώσει για τις παράνομες δραστηριότητες του κι αυτό αποβαίνει μοιραίο γι΄ αυτήν.

ΡΟΛΟΣ: ΡΩΞΑΝΗ (ΒΑΡΒΑΡΑ ΛΑΡΜΟΥ)

Μια όμορφη 40άρα, που γνωρίζει ο Πάρις και την ερωτεύεται. Αυτή στην αρχή δε θέλει να κάνει σχέση μαζί του και μετά από μια νύχτα που περνάνε μαζί, εξαφανίζεται. Ο Πάρις τη συναντάει ξανά μετά από 5 χρόνια και κάνουν σχέση. Όταν η Όλγα γνωρίζει τον Πάρι και τον ερωτεύεται, ανακαλύπτει πως η Ρωξάνη δεν είναι άλλη απ΄ τη γυναίκα – αράχνη που έστειλε τον Σαϊντ στη φυλακή. Προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Πάρι, αλλά, αυτός δεν την ακούει κι αποφασίζει να δράσει για να τον προστατέψει και να εκδικηθεί τη Ρωξάνη.

Ηθοποιοί: Κώστας Αποστολίδης, Λήδα Ματσάγγου, Ελισάβετ Μουτάφη, Iωσήφ Μαρινάκης, Νεοκλής Νεοκλέους, Βαρβάρα Λάρμου, Χάρης Κκολός, Ερμίνα Κυριαζή, Κατερίνα Νικολοπούλου, Γιώργος Βουβάκης, Ευθύμιος Γεωργόπουλος, Νίκος Γκέλια, Ασήμης Αλεξίου, Αγησίλαος Αλεξίου, Βασιλική Παπαμιχαήλ, Τίνα Λεωνόρα, Αναστασία Τσιλιμπίου, Αντρέας Δανιήλ, Τζούλιο Ντ Ερρίκο.

Σενάριο: Άντα Γκουρμπαλή
Σκηνοθεσία: Σταύρος Ποταμάρης
Παραγωγή: Arts & Films

Για την αρχική σελίδα «Οργή» πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More