Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Οργή Επεισόδια: Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1

Οργή Επεισόδια: Επιμένει στην μυθοπλασία ο ΑΝΤ1 που εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με νέες σειρές.

Οργή Επεισόδια: Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1

Οργή Επεισόδια: Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1

Στο Μαρούσι είδαν ότι η τακτική αυτή βγαίνει αφού οι ελληνικές σειρές του έδωσαν σημαντικό ποσοστό τηλεθέασης. Έτσι ο ΑΝΤ1 θα εντάξει στο πρόγραμμά του και κατά την καλοκαιρινή σεζόν καινούργια δραματική σειρά. Οργή Επεισόδια

Πρόκειται για την «Οργή» μία δραματική σειρά κυπριακής παραγωγής που προβλήθηκε για πρώτη φορά στον ΑΝΤ1 Κύπρου. Η «Οργή» θα κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουνίου ενώ από την αμέσως επόμενη μέρα (Δευτέρα 1 Ιουνίου) θα προβάλλεται καθημερινά στις 18.30.

Πρωταγωνιστούν οι Κώστας Αποστολίδης, Λήδα Ματσάγγου, Ελισάβετ Μουτάφη, Iωσήφ Μαρινάκης, Αναστασία Τσιλιμπίου, Βαρβάρα Λάρμου κ.ά

Σύμφωνα με την υπόθεση στην ιστοσελίδα του ΑΝΤ1 Κύπρου, ο Οδυσσέας, που σπούδασε γιατρός στο Λονδίνο, επιστρέφει στην Κύπρο και ξεκινάει δουλειά στο ιατρικό κέντρο του Νεοκλή Χριστοφόρου, στον οποίο τον συστήνει ο φίλος του, ο Μάνος.

Οργή Επεισόδια: Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1

Ο Οδυσσέας, που μεγάλωσε με τη θεία του τη Δήμητρα μετά τον θάνατο των δικών του, πιστεύει πως οι δικοί του σκοτώθηκαν σε δυστύχημα, όταν ήταν πέντε χρονών. Ένας εφιάλτης, όμως, που τον κατατρέχει εδώ και χρόνια, του δημιουργεί αμφιβολίες για το τι πραγματικά συνέβη τότε. Οργή Επεισόδια

Όταν γνωρίζει τη Μαρίνα, την κόρη του Νεοκλή, είναι έρωτας με την πρώτη ματιά.

Ο Οδυσσέας για πρώτη φορά στη ζωή του νιώθει ευτυχισμένος χάρη σ΄ αυτόν τον αναπάντεχο έρωτα και ονειρεύεται μια όμορφη ζωή μαζί της.

Η Μαρίνα απ΄ την άλλη καταλαβαίνει από την πρώτη στιγμή πως ο Οδυσσέας είναι η αγάπη της ζωής της και σύντομα το ανακοινώνει στους γονείς της.

Οι γονείς της Μαρίνας, ο Νεοκλής και η Έλσα καλοδέχονται τον Οδυσσέα στην οικογένεια και ο Οδυσσέας γνωρίζει και τη Μαντώ, την αδερφή της Έλσας και τον άντρα της, τον Λεωνίδα, ιδιοκτήτη ενός χλιδάτου κλαμπ.

Όλα φαίνονται να πάνε καλά για τους δύο ερωτευμένους, κάνουν σχέδια για την κοινή τους ζωή, ετοιμάζουν κι ένα ταξίδι στην Ιορδανία, όταν το παρελθόν επιστρέφει ξαφνικά κι ανατρέπει τα πάντα.

Ο Οδυσσέας ανακαλύπτει τυχαία πως ο εφιάλτης που τον κατατρέχει, έχει να κάνει με το παρελθόν του και ψάχνοντας, φτάνει σε μια τραγική αποκάλυψη που θα τον συγκλονίσει. Βρίσκεται μπροστά σ΄ ένα μεγάλο δίλημμα, αφού η οικογένεια της αγαπημένης του έχει σχέση με τις αποκαλύψεις του, αλλά, τελικά αποφασίζει να προχωρήσει την έρευνα για να έρθει η αλήθεια στο φως, ακόμα κι αν αυτό έχει τυχόν συνέπειες στη σχέση του με τη Μαρίνα. Οργή Επεισόδια

Δεν προλαβαίνει, όμως, να βρει τις αποδείξεις που χρειάζεται για να αποδοθεί δικαιοσύνη, αφού οι υπεύθυνοι της οικογενειακής του τραγωδίας το μαθαίνουν και φροντίζουν να τον «βγάλουν» απ΄ τη μέση.

Βρίσκεται, λοιπόν, εξ΄ αιτίας τους στη φυλακή άδικα καταδικασμένος ισόβια για κάτι που δεν έκανε, πιστεύοντας πως η ζωή του τέλειωσε. Η Μαρίνα δεν ξέρει ότι είναι στη φυλακή, πιστεύει πως είναι νεκρός και δυσκολεύεται να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς αυτόν, παρά τις παροτρύνσεις των δικών της.

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More