Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Οι σειρές που συνεχίζονται και του χρόνου!

Οι υπεύθυνοι των καναλιών κάθε χρόνο τέτοια εποχή προχωρούν στην τελική διαμόρφωση του προγράμματος για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο, εξετάζουν ποιες εκπομπές και σειρές κατάφεραν να κερδίσουν την αγάπη των τηλεθεατών και έχουν περιθώριο να συνεχιστούν και ποιες όχι. Στην πρώτη κατηγορία, όσον αφορά τη μυθοπλασία, ανήκουν σίγουρα πέντε σειρές, ενώ για μία ακόμα πλανάται ένα ερωτηματικό.

Αντ1

Η δραματική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες» σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαμίτου, με μια πλειάδα γνωστών και νεότερων ηθοποιών στους κεντρικούς ρόλους, έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό το πράσινο φως για νέο κύκλο επεισοδίων. Και αυτό γιατί η σειρά έχει κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων τηλεθεατών με τις συνεχείς ανατροπές στις ιστορίες, καθώς επίσης και την προσεγμένη παραγωγή σε όλα τα επίπεδα.

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τη συνέχεια να είναι ακόμα πιο δυνατή… Η κωμωδία «Το Καφέ της Χαράς» των Χάρη Ρώμα – Άννας Χατζησοφιά και σκηνοθεσία Τάκη Μιχαήλ, επίσης, συνεχίζεται και του χρόνου με ολοκαίνουρια επεισόδια που κρύβουν εκπλήξεις και ανατροπές στη ζωή των ηρώων. Επιπλέον, κάποια γνώριμα πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν για μερικά επεισόδια, πυροδοτώντας νέες καταστάσεις. Από εκεί και πέρα, με ερωτηματικό παραμένει το τηλεοπτικό μέλλον της κωμωδίας «Πέτα τη φριτέζα» σε σενάριο Γιώργου Κρητικού – Μάκη Πιτταρά και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη. Η τελική απόφαση για το αν θα υπάρξει τρίτος κύκλος ή όχι θα παρθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Alpha

Ο ALPHA, φέτος, έδωσε το πράσινο φως μόνο σε δύο σειρές που κατάφεραν να σταθούν αξιοπρεπούς απέναντι στον ανταγωνισμό. Η πρώτη είναι η καθημερινή κωμωδία «Έλα στη θέση μου» σε σενάριο Μαίρης Ζαφειροπούλου – Σταύρου Καλαφατίδη και σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη, που θα συνεχιστεί για πέμπτη χρονιά, κάνοντας, βέβαια, τις απαραίτητες τονωτικές ενέσεις ανανέωσης στο καστ αλλά και στις κεντρικές ιστορίες. Η δεύτερη σειρά είναι, φυσικά, η κωμωδία αυτοτελών επεισοδίων «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που δείχνει τη δυναμική της τα τελευταία έξι χρόνια και πάει για τα… επτά! Οι πληροφορίες του περιοδικού θέλουν τα ζευγάρια να παραμένουν ίδια και του χρόνου.

Σκαϊ

Το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, διαμορφώνεται με ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, ριάλιτι και μόνο μία σειρά. Αυτή δεν είναι άλλη από τη συνέχεια του ερωτικού – πολιτικού θρίλερ «8 λέξεις» σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου – Κώστα Αναγνωστόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον νέο κύκλο θα δούμε πολλές νέες ιστορίες, αποχωρήσεις βασικών ηρώων αλλά και αφίξεις νέων που έρχονται για να ταράξουν τη ζωή των ηρώων.

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More