Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες – Βιάζει την Δεσποινιώ

Οι Ψυχοκόρες – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Σώτος φροντίζει το έγκαυμα της Δεσποινιώς, ενώ η Μαρίκα του αποκαλύπτει την εξάρτηση της μητέρας του από το όπιο. Παράλληλα, θέλει να σώσει την αδελφή της από τις παραπλανητικές υποσχέσεις του Τάσου και από το ερωτικό στόχαστρο του Κοσμά.

Οι Ψυχοκόρες – Βιάζει την Δεσποινιώ

Ωστόσο, ένας εργάτης του Κοτρώτση αυτοκτονεί και εκείνος ξεσπάει, παρενοχλώντας για πρώτη φορά τη Μαρίκα. Το ίδιο βράδυ, η Δεσποινιώ συναντιέται κρυφά με τον Τάσο και τον ερωτεύεται. Παράλληλα, ο Σώτος βοηθάει τη Μαρίκα να μιλήσει στη Βικτωρία, αλλά εκείνη την αποφεύγει, ενώ η Πρόνοια κάνει έλεγχο στο σπίτι για την ευημερία κάθε ψυχοκόρης. Την επόμενη μέρα, ο Σώτος πηγαίνει στο εργοστάσιο με τον Κοσμά και υπόσχεται στους εργάτες δικαιοσύνη, ενώ η Νέλλα χειροτερεύει και ο γιατρός παραδέχεται στον γιο της την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά.

Ωστόσο, ο Κοσμάς αρνείται να αποδεχθεί το πρόβλημα. Ο Σώτος βοηθάει τη μητέρα του απεξαρτηθεί, κλείνοντάς τη στο δωμάτιό της, ενώ αργότερα μαζί με τον πατέρα του συναντούν τον Βαγγέλη για δουλειές. Το ίδιο βράδυ, η Δεσποινιώ δεν καταφέρνει να γλιτώσει από τον Κοσμά, που ασελγεί πάνω της με βία και τελικά την βιάζει.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like