Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες – Νύχτες πάθους για Βασιλική – Παύλο

Οι Ψυχοκόρες – Νέες εξελίξεις έρχοντα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1 καθώς ο Παύλος αναπτύσσει μια παράνομη σχέση με τη Βασιλική. Η Βασιλική, που διαμένει με την οικογένεια Αρδίτη, ανακαλύπτει μια διαφορετική πλευρά του Παύλου καθώς τη χρησιμοποιεί τόσο ο ίδιος όσο και ο Ερμής για τους δικούς τους σκοπούς.

Οι Ψυχοκόρες – Νύχτες πάθους για Βασιλική – Παύλο

Παρά την προσπάθειά της να επικεντρωθεί στις σπουδές της, ο Παύλος την παρακολουθεί. Σε μια συνάντηση στο γραφείο τους, ξεσπά μια έντονη λεκτική διαμάχη, αλλά στη συνέχεια βρίσκονται να βοηθούν αμοιβαία τη Μάγια σε μια ομιλία στο εργατικό κέντρο. Καθώς περπατούν στον εθνικό κήπο, ανακαλύπτουν κοινές αντιλήψεις, γεγονός που ενισχύει τη συμπάθεια μεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της Μάγιας, ένας άγνωστος πυροβολεί στον αέρα, προκαλώντας πανικό. Όπως ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος, ο Παύλος χάνει την ισορροπία του και πέφτει. Αν και σηκώνεται γρήγορα, ανησυχεί για τη Βασιλική.

Τη βρίσκει ελαφρώς τραυματισμένη και τη φιλάει τρυφερά. Αφού την οδηγεί έξω από το κτίριο, αναπτύσσουν έντονα συναισθήματα προς αλλήλους. Ο Παύλος νιώθει ερωτευμένος και η Βασιλική εκπλήσσεται. Καθώς ο χρόνος περνά, αναπτύσσουν μια παράνομη σχέση, αγνοώντας τις τύψεις της για τη Μάγια. Ο Παύλος επισκέπτεται συχνά το δωμάτιο της Βασιλικής, ζώντας στιγμές πάθους και έρωτα, ενώ η κοπέλα ανταποκρίνεται στα συναισθήματά του.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like