Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες – Μένει έγκυος – Γλιτώνει απο τον Νάτση

Οι Ψυχοκόρες – Η Φρόσω και ο Μέλιος παραβρίσκονται στον κινηματογράφο, συνοδευόμενοι από τις ευχές της Ευανθίας. Η Ευανθία, κατανοώντας πλέον πλήρως ότι η επιθυμία της για ένα μωρό στο σπίτι της δεν θα προέλθει από τον Νάτση, όπως είχε πει η χαρτορίχτρα, εκφράζει την ευχαρίστησή της.

Οι Ψυχοκόρες – Μένει έγκυος – Γλιτώνει απο τον Νάτση

Αυτή την αναγνώριση μοιράζεται και η Φρόσω, η οποία αν και δεν αντιλαμβάνεται τον Μέλιο με αγνό έρωτα, κατανοεί την ανάγκη της Ευανθίας. Παρόλα αυτά, η Φρόσω αναγνωρίζει την επείγουσα ανάγκη της να κάνει ένα παιδί, προκειμένου να αποφύγει τα βασανιστήρια που υφίσταται από τον Νάτση. Μάλιστα, θέλει να προχωρήσει ταχύτερα από το στάδιο της σχέσης και να κάνει οικογένεια με τον Μέλιο. Αυτό προσπαθεί να πετύχει, προσπαθώντας να προκαλέσει ερωτικά τον φίλο της.

Παρά το γεγονός ότι ο Μέλιος έχει ερωτευτεί την Φρόσω και το εκφράζει, του είναι απαγορευμένο να προχωρήσει σε σωματική επαφή μέχρις ότου παντρευτούν. Η Φρόσω, όμως, επιθυμεί να επιταχύνει τη διαδικασία και μια νύχτα εισβάλλει στην αποθήκη όπου κοιμάται ο Μέλιος, προκειμένου να τον προκαλέσει. Αυτό οδηγεί στην έναρξη της ερωτικής σχέσης τους. Ωστόσο, καθώς ο Μέλιος καθυστερεί να πάρει την Φρόσω και να φύγουν μαζί, αυτή αρχίζει να εκνευρίζεται και τον πιέζει.

Κι έρχεται η στιγμή που ο Μέλιος την ξαφνιάζει, λέγοντάς της: «Ξέρω πράματα, Τις γίδες μου όταν τις πρωτοβατεύανε ματώνανε. Εγώ όταν σε πρωτοπήρα, δεν μάτωσες. Κι όταν ήρθες στο καλύβι μου μου είπες ψέματα. Αλλά εγώ τίποτες από αυτά δεν λογαριάζω, γιατί κανείς δεν ξέρει τι του έχει ο Θεός του καθενός καμωμένο. Και βλέπω την καλή σου την καρδιά και δεν σκοτίζομαι! Λέω όλα θα πάνε πρίμα! Δεν είμαι κουτός! Η καλύτερη, η χειρότερη, εσύ μου ‘λαχες, μ’ εσένα θα πορευτώ!»

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like