Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες – Κάνουν έρωτα με τις ευλογίες της Ευανθίας

Οι Ψυχοκόρες – Ο Τάσος προμηθεύει τη Νέλλα με όπιο καθώς εκείνη επηρεάζεται από το πρωινό περιστατικό, κάνοντας χρήση και χάνοντας τις αισθήσεις της. Ο γιατρός της αντιλαμβάνεται την κατάσταση και της συστήνει να μην καταφύγει ποτέ ξανά σε αυτό. Ταυτόχρονα, ο Κοσμάς αντιλαμβάνεται ότι η γυναίκα του αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα.

Οι Ψυχοκόρες – Κάνουν έρωτα με τις ευλογίες της Ευανθίας

Παράλληλα, ο Λεωνίδας παγιδεύει τη Βασιλική, ενώ ο Παύλος ξεσπά όταν τη βρίσκει στο γραφείο του. Ο Αρδίτης συγχύζεται με τη φωτογράφιση στο νοσοκομείο και τις πρωτοβουλίες της Μάγιας χωρίς την έγκρισή του, κάτι που ευχαριστεί τον Παύλο. Η Φρόσω και ο Μέλιος γίνονται όλο και πιο στενοί, ενώ η Ευανθία κατανοεί ότι το παιδί που θα γεννηθεί θα είναι δικό της και όχι του άντρα της. Η Μαρίκα ανησυχεί μήπως η Δεσποινιώ έχει παρενοχληθεί από τον Κοσμά, αλλά εκείνη το αρνείται. “Οχι, Μαρίκα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για μένα. Ο κύριος Κοσμάς ήταν πάντα ευγενικός απέναντί μου.

Μόνο καραμέλες μου έδινε όταν του πήγαινα την αλληλογραφία του,” θα πει ενώ ο τελευταίος προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα στο εργοστάσιο με κάθε μέσο. Ο Παύλος και η Βασιλική επισκέπτονται τον Εθνικό Κήπο, πηγαίνοντας στο Εργατικό Κέντρο για τη συνάντηση της Μάγιας, μεταξύ τους αρχίζει να αναπτύσσεται συμπάθεια και θαυμασμός. Η Ευανθία, με τους άντρες των αδελφών του Νάτση να απειλούν την περιουσία του, επιδιώκει την απόκτηση παιδιού με κάθε τρόπο και κανονίζει μια ακόμα συνάντηση με τη Φρόσω και τον Μέλλιο όπου καταλήγουν να κάνουν έρωτα.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like