Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες – Η Βασιλική στα ίχνη του πατέρα της

Οι Ψυχοκόρες – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αναμένονται ανατροπές καθώς ένα τραγικό γεγονός ενώνει τη Βασιλική με τον πατέρα της. Ο Βαγγέλης Αρδίτης βρίσκεται νεκρός από πυροβολισμό, με αποτέλεσμα η κατηγορία να πέσει στη Βασιλική, η οποία εξορίζεται άνευ ανάκρισης.

Οι Ψυχοκόρες – Η Βασιλική στα ίχνη του πατέρα της

Αυτή η αδικία θα την οδηγήσει σε μια αναζήτηση αλήθειας και δικαιοσύνης. Παρά την αθωότητά της, η Βασιλική δεν μπορεί να αποδείξει την αθωότητά της, και βρίσκεται αντιμέτωπη με σκληρές συνθήκες σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Εκεί, υφίσταται βασανιστήρια από τη φύλακα, παρά τα οποία υπερασπίζεται τις συγκρατούμενές της. Μια από αυτές είναι η Άννα, η οποία υπόσχεται να τη βοηθήσει να βρει τον πατέρα της, που, φαίνεται, κρατείται στη Μακρόνησο. Όμως, η κατάσταση επιδεινώνεται όταν μια συγκρατούμενη αρρωσταίνει και μεταφέρεται σε άλλο χώρο μαζί με τους ετοιμοθάνατους.

Εκεί, η Βασιλική έρχεται αντιμέτωπη με μια έκπληξη: ανακαλύπτει τον πατέρα της σε ένα απομονωμένο κρεβάτι, αλλά αυτός δεν την αναγνωρίζει λόγω των βασανιστηρίων που έχει υποστεί. Παρά την αμνησία του πατέρα της, η Βασιλική αποφασίζει να μείνει δίπλα του και να τον φροντίζει, δείχνοντας την αγάπη της ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like