Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες – Η Δεσποινιώ τρώει το παραμύθι του Τάσου

Οι Ψυχοκόρες – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Το σπίτι των Κοτρώτσηδων βιώνει μια σειρά από μεγάλες αλλαγές. Η Δεσποινιώ υφίσταται μια σεξουαλική επίθεση από τον Κοσμά, αλλά αποφασίζει να κρατήσει το γεγονός κρυφό.

Οι Ψυχοκόρες – Η Δεσποινιώ τρώει το παραμύθι του Τάσου

Εν τω μεταξύ, η Μαρίκα έχει αντιληφθεί ότι η αδελφή της είναι ερωτευμένη με τον εραστή της Νέλλας και προκειμένου να την προστατεύσει καρφώνει στον Κοσμά την παράνομη σχέση της γυναίκας του. Ο Κοσμάς, θυμωμένος για την αποκάλυψη, συναντά τον Μέρμηγκα για να εκφοβίσει τον εραστή της γυναίκας του. Αλλά η αλήθεια είναι πως πλήρωνε τον εραστή για να κρατάει τη σύζυγό του απασχολημένη. Μετά την αποκάλυψη, τερματίζει τη συνεργασία τους. Ο Τάσος, αντιμέτωπος με την ευκαιρία, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τη Δεσποινιώ και να την παντρευτεί.

Η κοπέλα, αφελής σχετικά με τις προθέσεις του, συμφωνεί να τον ακολουθήσει κρυφά από όλους. Μάλιστα, βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία όταν η Μαρίκα πηγαίνει με τον Σώτο στο Κέντρο Εργαζόμενου Κοριτσιού, όπου βγάζει λόγο η Βασιλική, για να τη συναντήσουν. ντας, η Μαρίκα διαπιστώνει ότι η μικρή της αδελφή το έχει σκάσει και βρίσκεται σε απόγνωση. Η Μαρίκα, ανακαλύπτοντας την απόπειρα φυγής της αδελφής της, ανησυχεί.

Ταυτόχρονα, η Δεσποινιώ, πιστεύοντας στα ψέματα του Τάσου, ονειρεύεται ένα φωτεινό μέλλον μαζί του, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής της σε καλλιστεία. Μετά από έξι μήνες, ο Τάσος εκτελεί τα σχέδιά του για να εκμεταλλευτεί τη Δεσποινιώ, προετοιμάζοντάς την για καλλιστεία και οδηγώντας την σε μια ομάδα θεάτρου.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like