Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες – Φρόσω – Ευανθία μαθαίνουν σκοποβολή

Οι Ψυχοκόρες – Η απειλή του Λούη πλησιάζει, βυθίζοντας την Ευανθία και τη Φρόσω σε μια τρομακτική κατάσταση. Απομονωμένες σε αχρησιμοποίητα κτήματα, αναλαμβάνουν μια θλιβερή αποστολή: να χρησιμοποιήσουν το όπλο κατά του Λούη όταν χρειαστεί.

Οι Ψυχοκόρες – Φρόσω – Ευανθία μαθαίνουν σκοποβολή

Η Ευανθία παραλύει από τον φόβο, αδυνατώντας να επιτύχει τον στόχο. Αντίθετα, η Φρόσω αποκαλύπτει ένα κρυφό ταλέντο στη σκοποβολή. Η ζήλια της γυναίκας του Ηλία εκτοξεύεται με μια προσπάθεια να τον πλήξει με το όπλο, αλλά η τύχη τον σώζει. Η αντιδράσεις του Ηλία παραμένουν κρύες και απογοητευτικές. “Τρελή είσαι μωρή; Θες να με σκοτώσεις;”, της λέει αυστηρά. Όταν επιστρέφουν, ο Νάτσης ανακοινώνει ότι το όπλο θα παραμείνει προσβάσιμο για όλους πίσω απο την πόρτα, μια προφύλαξη αν ο Λούης εμφανιστεί. Η ανησυχία εντείνεται καθώς οι κίνδυνοι αυξάνονται.

Παράλληλα, στην τελευταία παράστασή της, η Δεσποινιώ χορεύει με τον Ντίνο, εκείνος προσπαθεί να της δώσει πληροφορίες για τον αδελφό της. Αλλά πριν προλάβει να μιλήσει, ο Ντίνος πέφτει νεκρός, αφήνοντας τη Δεσποινιώ σε απόγνωση. Τα προβλήματα δεν λήγουν και για τη Βασιλική, καθώς η Μάγια την απομονώνει από τους φίλους της. Ο Παύλος προσπαθεί να τη βοηθήσει να δραπετεύσει, αλλά η Βασιλική αρνείται, αποφασισμένη να παραμείνει δίπλα στον αγαπημένο της.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like