Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Σουφρώνει τα κοσμήματα της Νέλλας

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η συνέχεια της σειράς προβλέπεται αποκαλυπτική καθώς η Μαρίκα αποφασίζει να πάρει μια ακόμα πρωτοβουλία για να επανασυνδεθεί με την αδερφή της, κλέβοντας την Νέλλα. Ο Σώτος, αντιδρώντας με έντονο τρόπο, κατηγορεί τη Μαρίκα ως δειλή, καθώς θεωρεί ότι η ζήλια της οδήγησε στην καταστροφή του αρραβώνα του με την Πένυ.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Σουφρώνει τα κοσμήματα της Νέλλας

Ωστόσο, η ίδια η Μαρίκα, σουφρώνει ένα κόσμημα από τη Νέλλα και το παραχωρεί στην Τοτό, με σκοπό να καλύψει το κόστος για την ανεύρεση της αγνοούμενης αδερφής της. Αυτό που αγνοεί όμως είναι ότι ο άντρας που εκείνη πληρώνει είναι συνεργός του Τάσου και σκοπεύει να δολοφονήσει την κοπέλα, με αποτέλεσμα να αποτύχει στην αναζήτηση της Δεσποινιώς. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σώτος δεν μπορεί πλέον να συνυπάρξει με τον πατέρα του Κοσμά. Κατά την αναχώρησή του, συναντά τον Κοσμά και εκείνοι εμπλέκονται σε έναν έντονο καβγά στον κήπο.

Παράλληλα, ένας άντρας σημαδεύει και πυροβολεί. Ο Κοσμάς τραυματίζεται ελαφρά, προστατεύοντας τον γιο του από τις σφαίρες ενός εκ των δραστών. Ωστόσο, ο Σώτος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, ενώ η Νέλλα, παρά την κατάρρευσή της, εκφράζει ευγνωμοσύνη προς τον άντρα της για την θυσία του. Εν τω μεταξύ, στο σπίτι, η Αρχοντούλα και η Μαρίκα προσεύχονται για την ασφάλεια του Σώτου, με τη χαρά τους να αναπληρώνεται όταν ενημερώνονται πως η κατάστασή του βελτιώνεται.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like