Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Σοκ – Την κλέβει και την κάνει πόρνη

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Ο Τάσος Μέρμηγκας πλησιάζει τη Δεποινιώ, η οποία αντιλαμβάνεται την προσέγγισή του με αθωότητα και πιστεύει στα λόγια του. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι ο άντρας που είναι ερωτευμένος με τη Νέλλα Κοτρώτση σχεδιάζει να την εκμεταλλευτεί μαζί με τη Βικτωρία, προκειμένου να κερδίσουν χρήματα διαπράττοντας απάτη.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Σοκ – Την κλέβει και την κάνει πόρνη

Καθημερινά, θα προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της και να της εκφράσει τον έρωτά του. “Είσαι η ομορφότερη που έχω συναντήσει ποτέ. Αλλά δεν μου αρέσει να μιλάς για αυτήν την οικογένεια. Θέλω να σε πάρω μακριά, αξίζεις κάτι καλύτερο”, της λέει, και εκείνη, γοητευμένη, τον ακολουθεί στην αγκαλιά του, εμπεδώνοντας νέα συναισθήματα. Προσπαθεί να του ομιλήσει για την κυρία Νέλλα, αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος: “Άφησε την κυρία Νέλλα. Από τη στιγμή που σε γνώρισα, θέλω μόνο εσένα.

Αυτό θα είναι το μυστικό μας. Μην πεις τίποτα, ούτε στην αδελφή σου τη Μαρίκα. Μόλις ορθοποδήσουμε, θα την πάρουμε και εκείνη μαζί μας”, της λέει, και η Δεσποινιώ υπόσχεται να μην προδώσει κανέναν. Η Μαρίκα αντιλαμβάνεται τη διαφορά στη συμπεριφορά της αδελφής της, αλλά δεν αποκαλύπτει τίποτα. Ο Τάσος δίνει οδηγίες στη Δεσποινιώ για τη μέρα της φυγής τους, και εκείνη εξαφανίζεται από το σπίτι του Κοσμά Κοτρώτση.

Η Μαρίκα ανησυχεί και αρχίζει να τη ψάχνει, αλλά η Αρχοντούλα της υποδεικνύει: “Αν θες να την αναζητήσεις, κάνε το τώρα, αλλά θυμήσου ότι η πόρτα αυτή θα κλείσει για σένα”. “Βοήθησέ με”, λέει η Μαρίκα. “Είμαι σίγουρη ότι ο Τάσος Μέρμηγκας είναι υπεύθυνος γι’ αυτό. Τη γύριζε καιρό τώρα. Τι θα γίνει αν η αδελφή μου είναι σε κίνδυνο;”. Η Αρχοντούλα της απαντά ότι κάθε κορίτσι πρέπει να φροντίζει για τον εαυτό του και να κοιτάζει τη δική της ζωή. Η Μαρίκα δεν αποχωρεί από το σπίτι, αλλά συνεχίζει να αναζητά την αδελφή της.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like