Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Μια σφαίρα τελειώνει τον Κοτρώτση

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ο Σώτος και ο Κοσμάς μαλώνουν έντονα και ξαφνικά, μια σφαίρα χτυπάει τον Σώτο. Ο Σώτος επιτίθεται βίαια στη Μαρίκα, κατηγορώντας την ότι από ζήλια κατέστρεψε τον αρραβώνα του.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Μια σφαίρα τελειώνει τον Κοτρώτση

Παράλληλα, η Μαρίκα κλέβει ένα κόσμημα της Νέλλας και το δίνει στην Τοτό, ζητώντας της να πληρώσει κάποιον να βρει την αδελφή της. Αυτός ο άντρας, όμως, είναι συνεργός του Τάσου και σχεδιάζει να δολοφονήσει τη Δεσποινιώ, εμποδίζοντας τη Μαρίκα να την εντοπίσει. Ο Σώτος δεν αντέχει άλλο να ζει μαζί με τον πατέρα του και αποφασίζει να φύγει στα κλεφτά. Καθώς φεύγει, πέφτει πάνω στον Κοσμά και τσακώνονται στον κήπο.

Ένας άντρας τους σημαδεύει και πυροβολεί. Ο Κοσμάς, προσπαθώντας να προστατέψει τον γιο του, μπαίνει μπροστά και τραυματίζεται ελαφρά. Ο Σώτος, ωστόσο, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η Νέλλα καταρρέει από την αγωνία, αλλά ευγνωμονεί τον άντρα της για την αυτοθυσία του. Στο σπίτι, η Αρχοντούλα και η Μαρίκα προσεύχονται για την υγεία του Σώτου και σύντομα μαθαίνουν με ανακούφιση ότι έχει ξεφύγει τον κίνδυνο. Οι δραματικές εξελίξεις συνεχίζουν να μας κρατούν σε αγωνία, καθώς οι ήρωες της σειράς παλεύουν με τις δυσκολίες και τα εμπόδια που τους επιφυλάσσει η μοίρα.

Ο Σώτος, αν και τραυματισμένος, παραμένει δυνατός και η οικογένειά του τον στηρίζει με κάθε τρόπο. Οι σχέσεις δοκιμάζονται και τα συναισθήματα φτάνουν στα άκρα, με κάθε νέο επεισόδιο να αποκαλύπτει περισσότερα για τις κρυφές πτυχές των χαρακτήρων και τις προθέσεις τους.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like