Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Μάγια – Βαγγέλης σε πόλεμο

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Μάγια θα ανακαλύψει σύντομα τις κρυφές μεταφορές χρημάτων που πραγματοποιεί ο πατέρας της στην Ελβετία, προκαλώντας οργή σε αυτήν. Αμέσως θα προσπαθήσει να συζητήσει μαζί του, αρνούμενη να δεχθεί ότι οι πληροφορίες της είναι αληθείς.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Μάγια – Βαγγέλης σε πόλεμο

Ωστόσο, ο πατέρας της θα επιβεβαιώσει τις κινήσεις του εκτός Ελλάδας και θα της εξηγήσει ότι την κράτησε απ’ έξω για να την προστατέψει. Αυτή η αποκάλυψη θα πυροδοτήσει έναν έντονο συγκρουσιακό διάλογο μεταξύ τους. Από αυτήν την στιγμή, η Μάγια θα αποφασίσει να παίρνει μόνη τις αποφάσεις για την πολιτική της καριέρα. Όταν το όνομά της εμφανιστεί σε ψηφοδέλτιο κόμματος, θα αφαιρέσει το «Αρδίτη» και θα κρατήσει μόνο το «Μάγια Στρατή», ένα βήμα που θα δημιουργήσει αναταράξεις με τον πολιτικό πατέρα της.

Παράλληλα, ο Παύλος, μετά την κρίση που υπέστη και την παραμονή του στο νοσοκομείο, θα μάθει για τη δολοφονία του Σπύρου μέσω των εφημερίδων. Αυτό το νέο θα τον συγκλονίσει, και θα τον οδηγήσει να αναθεωρήσει τις επιλογές του για το μέλλον του. Στο σπίτι των Κοτρώτσηδων, η Νέλλα θα τρελαθεί με τη σκέψη της σχέσης του Τάσου με τη Δεσποινώ, ενώ ο Σώτος, μετά από έναν έντονο καυγά με τη Μαρίκα, θα αποφασίσει να φύγει οριστικά από το σπίτι.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like