Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Καυτό βράδυ για Μαρίκα – Σώτο

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς η Αρχοντούλα χάνει τις αισθήσεις της και πέφτει στο πάτωμα, ενώ ο Κοσμάς αναλαμβάνει καθήκοντα ως Διοικητής Τραπέζης και ο Σώτος επιστρέφει σπίτι με την Άννα, τη νοσοκόμα του, μετά τον πυροβολισμό.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Καυτό βράδυ για Μαρίκα – Σώτο

Παράλληλα, η Νέλλα προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον Κοσμά. Στην οικία Κοτρώτση γίνεται το πρώτο οικογενειακό τραπέζι μετά την επιστροφή του Σώτου από το νοσοκομείο και η Άννα κερδίζει μια θέση σε αυτό. Ο Κοσμάς αρχίζει να την καλοβλέπει, ενώ στη συνέχεια της σειράς θα έρθουν πολύ κοντά και θα γίνει ερωμένη του. Την ίδια στιγμή, η Μαρίκα ομολογεί τον έρωτά της στον Σώτο και περνάνε ένα καυτό βράδυ μαζί.

Η Αρχοντούλα αντιλαμβάνεται πως η Μαρίκα και ο Σώτος προχώρησαν τη σχέση τους. Δυστυχώς όμως, ενώ η Άννα σώζει την Αρχοντούλα που λιποθυμά, η τελευταία, ανακαλύπτοντας κεριά κάτω από το κρεβάτι της, νιώθει ότι κάτι σκοτεινό κρύβεται. Ποιο είναι το παρελθόν του Κοσμά που τον συνδέει τόσο έντονα με την Άννα; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση ανάμεσα στη Νέλλα και τον Κοσμά μετά από τις τελευταίες εξελίξεις; Και τελικά ποια μυστικά κρύβει η Αρχοντούλα κάτω από το κρεβάτι της; Όλα θα αποκαλυφθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like