Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Ευανθία παίζει το τελευταίο της χαρτί

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, θα δούμε πως η Ευανθία θα αποκαλύψει την πιο ύπουλη πλευρά της απέναντι στη Φρόσω, υιοθετώντας έναν αδίστακτο τρόπο για να την βγάλει απο το παιχνίδι. Παράλληλα, ενώ η Ευανθία μαθαίνει κρυφά πώς να περπατά ανεξάρτητα στο σπίτι, η Φρόσω αφοσιώνεται στην εκμάθηση γραμμάτων.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Ευανθία παίζει το τελευταίο της χαρτί

Η Φρόσω θα επιδιώξει την εκδίκησή της, αλλά η αντίδρασή της θα είναι προσωρινή, καθώς η Ευανθία θα αποκτήσει σιγά-σιγά την ικανότητα να περπατά και να βλέπει, χωρίς να το αποκαλύψει στη Φρόσω. Ταυτόχρονα, ο νέος αστυνομικός, ενημερωμένος από τις καταγγελίες των γαμπρών του Νάτση, θα γνωρίσει τις δύο γυναίκες. Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο συμβολαιογράφος θα αποκαλύψει στους γαμπρούς του Νάτση τα σχέδια της Φρόσως, ενώ η Ευανθία θα αρχίσει να προβαίνει σε κρυφές αυτοεξυπηρετήσεις.

Παράλληλα, η Φρόσω θα συνεργαστεί με τον αστυνομικό Βελλή για την υπόθεση του Θωμά, ενώ η Ευανθία θα αναγκαστεί να εξομολογηθεί στη Διονυσία την ικανότητά της να βλέπει. Τέλος, ο Οδυσσέας θα αναλάβει τη διαχείριση του καφενείου και ο Στράτος θα ανακαλύψει αρχαία αντικείμενα στην περιοχή του Νάτση. Στα επόμενα επεισόδια, η Ευανθία θα έρθει αντιμέτωπη με μια σημαντική αποκάλυψη όταν ανακαλύψει και διαβάσει το ημερολόγιο της Φρόσως.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like