Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Δεσποινιώ μαγεύεται απο τον Τάσο

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Οι τέσσερις αδελφές Πολύζου περνούν όλο και πιο δύσκολα στα σπιτικά που τις έκλεισε η αδίστακτη Βικτωρία Μαρόγλου. Μέσα στις άθλιες συνθήκες ζωής που βιώνουν, μακριά η μία από την άλλη, γνωρίζουν τον έρωτα. Όχι, όμως, όλες με τα σωστά πρόσωπα.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Δεσποινιώ μαγεύεται απο τον Τάσο

Ενώ μαζεύουν τα ρούχα της Νέλλας, η Δεσποινιώ δοκιμάζει κάποια από τα όμορφα φορέματά της. Εκείνη τη στιγμή, μπαίνει στο δωμάτιο ο Τάσος και της λέει ότι μοιάζει με βασίλισσα. «Αυτό το πρόσωπο αξίζει πολλά… Το βράδυ θα σε περιμένω στην αυλή. Θα έρθεις;», της ζητά κι είναι αδύνατο για εκείνη να του αντισταθεί, παρά τις έντονες ενστάσεις της αδελφής της. Πράγματι, το ίδιο βράδυ, έξω από το σπίτι της οικογένειας Κοτρώτση, την περιμένει ο Τάσος και η Δεσποινιώ εντυπωσιάζεται αμέσως από το αυτοκίνητό του, αλλά και από τα γλυκόλογα του.

«Νομίζω ότι είμαι ερωτευμένος μαζί σου. Θέλω να σε βλέπω συνέχεια και για να γίνει αυτό πρέπει να σε πάρω από κει μέσα και να φύγουμε μαζί. Και μετά θα πάρουμε και την αδελφή σου», της λέει και τη φιλά.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like