Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Φορτώνει το παιδί σε άλλον

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Βασιλική ζητά από τον Λεωνίδα να δανείσει χρήματα για να επιστρέψει στο χωριό της και να τα επιστρέψει με την πρώτη ευκαιρία. Ο Λεωνίδας απαντά ότι μια γυναίκα με παιδί, χωρίς στέφανο, είναι αποδεκατισμένη, κυρίως σε ένα χωριό.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Φορτώνει το παιδί σε άλλον

Έτσι, ο Λεωνίδας της εξομολογείται: «Η μάνα μου ήταν “ελαφριά” κι εμείς “μπάσταρδα”. Μια λάθος απόφαση, τρεις ζωές στράφι. Φρόντισε, λοιπόν, εσύ να τα κουκουλώσεις», τη συμβουλεύει. Η Βασιλική συμφωνεί να πάει ένα βράδυ στο ρεμπετάδικο με τον Δαμιανό, αν και είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. Περνάνε καλά, αλλά καταναλώνει περισσότερο αλκοόλ απ’ όσο θα έπρεπε και την επόμενη ημέρα νιώθει άσχημα. Παράλληλα, το υπηρετικό προσωπικό πρέπει να κάνει εμβόλιο για τη φυματίωση και νοσοκόμες περνούν για να τους κάνουν το τεστ μαντού. Αυτό αποκαλύπτει ότι η Βασιλική είναι έγκυος.

Όλοι στην κουζίνα συμβουλεύουν τη Βασιλική είτε να το ρίξει είτε να βρει κάποιον άλλον και να του το φορτώσει. Ο Δαμιανός, χωρίς να γνωρίζει για την εγκυμοσύνη, προτείνει στη Βασιλική: «Εμείς τα φτωχαδάκια, αφού συνεννοούμαστε, μήπως να στήσουμε ένα τσαρδί; Απλά πράγματα! Μπορεί να είμαι φτωχαδάκι, αλλά μια γυναίκα μπορώ να τη ζήσω!». Αν και φαίνεται ιδανική λύση, η Βασιλική τον απορρίπτει, λέγοντάς του ότι δεν νομίζει ότι αυτός είναι αυτό που ψάχνει.

Τέλος, ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει τη νέα τους υιοθετημένη κόρη, την Άγνη, και τη Βασιλική ως υπηρέτρια.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like