Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Η Βασιλική μαρτυρά μέσα στο κλουβί

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Ο Βαγγέλης Αρδίτης θα βρεθεί νεκρός στο ίδιο του το σπίτι σύντομα, με την οικογένειά του να κατηγορεί ανοικτά τη Βασιλική. Όταν δουν ότι εκείνη είναι έτοιμη να φύγει, όλοι, εκτός από τον Παύλο, θα υποθέσουν πως είναι υπεύθυνη για τη δολοφονία του πολιτικού.

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Η Βασιλική μαρτυρά μέσα στο κλουβί

Η αστυνομία θα τη συλλάβει και, παρά την αναμονή της για βοήθεια, κανείς δε θα εμφανιστεί. Ο Παύλος, όμως, ο μοναδικός που γνωρίζει την αθωότητά της, θα είναι στο πλευρό της. Η διοίκηση της αστυνομίας θα δώσει εντολή για την άμεση εξορία της Βασιλικής Πολύζου στη Μακρόνησο, μακριά από τους γνωστούς της λέγοντας: «Η Βασιλική Πολύζου του Ασημάκη να πάει κατευθείαν στην εξορία». Εκεί, θα γνωρίσει άτομα με παρόμοια μοίρα και τη Χριστίνα, η οποία θα καταπιέσει τη ζωή της.

Εκεί θα περάσει τις χειρότερες στιγμές της ζωής της. «Ομολόγα, Πολύζου. Εσύ σκότωσες τον Βαγγέλη Αρδίτη; Εσύ πήρες στον λαιμό σου ένα αθώο άνθρωπο;», θα τη ρωτά σε κάθε ευκαιρία και όταν εκείνη απαντά αρνητικά, δηλαδή πως δεν έχει σχέση με τον θάνατό του, θα την χτυπά χωρίς έλεος. Οι βασανιστικές στιγμές θα συμπεριλαμβάνουν βίαια χτυπήματα και απομόνωση με άγρια ζωύφια. «Βγάλτε με από εδώ. Βοήθεια! Φοβάμαι!».

θα φωνάξει η άτυχη κοπέλα το πρωί που θα ξυπνήσει και η Χριστίνα θα της μηνύσει: «Για να σε αφήσω ήσυχη θέλω να μου πεις τι συνέβη εκείνο το βράδυ στου Αρδίτη. Ομολόγα, κορίτσι μου, να τελειώνουμε», θα της πει, μόνο που η Βασιλική δεν θα έχει τίποτα να αποκαλύψει και έτσι θα την αναγκάσει να κουβαλήσει πέτρες, κάτω από τον ήλιο. Κατά την επιστροφή της στη σκηνή, θα διαπιστώσει πως ανάμεσα στα πόδια της υπάρχει αίμα και ΄ότι έχασε το παιδί προκαλώντας της βαθιά θλίψη. Ωστόσο, η εμφάνιση του θείου της στη Μακρόνησο της δίνει δύναμη να παλέψει.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like