Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Η Φρόσω χαροπαλεύει

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Με άκρως δραματικό τρόπο εξελίσσονται οι ιστορίες των αδελφών Πολύζου στα προσεχή επεισόδια της σειράς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Φρόσω και το μωρό της βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον θάνατο, λόγω επιπλοκών στη γέννα, ενώ η Δεσποινιώ το σκάει με τον Τάσο. Το μέλλον της Φρόσως αλλάζει ριζικά. Ο γιατρός επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της στην Ευανθία, κάνοντας την Φρόσω να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Η Φρόσω χαροπαλεύει

Η Ευανθία αποφασισμένη να απαλλαγεί από τον Μέλιο, αναζητά έναν σατανικό τρόπο. Τον καλεί στο σπίτι της και του προσφέρει ένα ποτό με δηλητήριο, το οποίο τον αφήνει νεκρό. Η Φρόσω, στη συνέχεια, αναζητά τον εξαφανισμένο Μέλιο και αντιλαμβάνεται την ανείπωτη απώλεια. Γνωρίζοντας την κατάσταση της, η Φρόσω παραδίδεται στη μοίρα της και παραμένει στο σπίτι, όπου η συμπεριφορά της γίνεται πιο εχθρική προς την Ευανθία και τον Ηλία. Έξι μήνες αργότερα, μια απροσδόκητη σύγκρουση θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της και του μωρού της.

Η κατηγορία του φόνου του Θωμά από τον Λούη προκαλεί ένταση και η Φρόσω γεννά πρόωρα, με σοβαρές επιπλοκές και για εκείνη και για το παιδί της. Οι Νάτσηδες επιβάλλουν στον γιατρό να σώσει το παιδί, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα την ψυχοκόρη τους. Οι ώρες που ακολουθούν είναι κρίσιμες και βασανιστικές. Η Φρόσω, στο προσκήνιο της μάχης για τη ζωή, απευθύνεται στην Αλμπίνα για βοήθεια. Η μάγισσα προβλέπει το μέλλον της και του παιδιού της, φέρνοντας μια νέα στροφή στην ιστορία.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like