Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Δολοφονεί τον Σπύρο

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Η Μάγια ζητάει από τη Βικτωρία να της βρει μια νέα ψυχοκόρη. Στη συνέχεια, μαζί με τον Ερμή, συναντούν μερικές κοπέλες για να διαλέξουν την καταλληλότερη. Την ίδια στιγμή, η Λένα και ο Σπύρος ανακαλύπτουν μια πολύ σημαντική πληροφορία για τον Αρδίτη.

Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Δολοφονεί τον Σπύρο

Παράλληλα, ο Ερμής και ο Ιάκωβος εκπαιδεύονται στα χαρτιά. Ο Βαγγέλης δίνει εντολή να βρουν τη Λένα και μαθαίνει από τον Κοντόπουλο ότι ο Κοτρώτσης είναι επίσης υποψήφιος για τη θέση του διοικητή της τράπεζας. Λίγο αργότερα, η Βασιλική βγαίνει ραντεβού με τον Δαμιανό, αλλά σύντομα μαθαίνει κάτι που αλλάζει τα δεδομένα: ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος στο παιδί του Παύλου, ενώ ο Παύλος βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο.

Την επόμενη ημέρα, η νέα ψυχοκόρη φτάνει στο σπίτι των Αρδιτών και η Μάγια μαθαίνει για τις παράνομες μεταφορές χρημάτων που κάνει ο πατέρας της. Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι του Αρδίτη βγάζουν από τη μέση τον Σπύρο. Την επόμενη ημέρα, ο Παύλος διαβάζει στην εφημερίδα για τη δολοφονία του καλύτερού του φίλου. Μέσα σε όλα αυτά, ο Λεωνίδας δίνει μια συμβουλή στη Βασιλική για να την βοηθήσει να αντιμετωπίσει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like