Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες Επεισόδιο 24 – Εκδικείται την Ευανθία

Οι Ψυχοκόρες Επεισόδιο 24 – Η Μαρίκα παρατηρεί με έκπληξη την αλλαγή συμπεριφοράς της Νέλλας, η οποία ξαφνικά προτιμά να περνάει χρόνο με εκείνη παρά με την Αρχοντούλα. Όλοι εκπλήσσονται όταν ο Παύλος ανακοινώνει τη συμμετοχή του στο ταξίδι προς τις Σπέτσες.

Οι Ψυχοκόρες Επεισόδιο 24 – Εκδικείται την Ευανθία

Καθώς φτάνουν στο νησί, η άφιξή τους συνοδεύεται από έναν αναπάντεχο καβγά μεταξύ του Παύλου και του Ερμή, ο οποίος φαίνεται να προσπαθεί να πλησιάσει ερωτικά τη Βασιλική. Παράλληλα, ο Στράτος και ο Οδυσσέας ασκούν επιρροή στις γυναίκες τους για να επηρεάσουν την Ευανθία σχετικά με τα κτήματα. Η Ευανθία, αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τη Φρόσω, φέρνει παραμάνα για το μωρό, ελπίζοντας να την απομακρύνει από το μικρό. Ωστόσο, η Φρόσω αποδεικνύεται πιο επίμονη από ποτέ και παίρνει την εκδίκηση της.

Ο Σώτος επιστρέφει από το Μόναχο, και ο Κοσμάς του ανακοινώνει την απόφασή του να αναλάβει το ιατρείο του εργοστασίου. Παράλληλα, η Νέλλα συνεχίζει τις προσπάθειές της να εντοπίσει τον Τάσο, ενώ εκείνος συναντά τη Βικτωρία, με την οποία συνωμοτούν για το επόμενο βήμα των σχεδίων τους.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like