Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες Επεισόδιο 22 – Η Φρόσω γεννά πρόωρα

Οι Ψυχοκόρες Επεισόδιο 22 – Έξι μήνες μετά την επιστροφή του Ερμή από την Αγγλία, ο Παύλος αντιλαμβάνεται μια διαφορά στη συμπεριφορά του γιού του. Ο Ερμής, αλλαγμένος από την εμπειρία του στο εξωτερικό, απορροφημένος από νέες ιδέες και προοπτικές, φαίνεται πιο αποφασισμένος από ποτέ.

Οι Ψυχοκόρες Επεισόδιο 22 – Η Φρόσω γεννά πρόωρα

Ο Παύλος προσπαθεί να προσεγγίσει την Βασιλική, αλλά η Βασιλική αφοσιώνεται στην προετοιμασία των εξετάσεών της. Ο Παύλος προσπαθεί να της μιλήσει, αλλά η αφοσίωσή της στις σπουδές την καθιστά αδιάθετη για κάθε άλλη συζήτηση. Ο Κοσμάς, ανήσυχος για το μέλλον του, πιέζει τον Αρδίτη να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του. Ο Αρδίτης, αν και αντίθετος σε αυτήν την πίεση, αναγνωρίζει τη σοβαρότητα της κατάστασης και υπόσχεται να προσφέρει την απαραίτητη υποστήριξη.

Ο Τάσος, αποφασισμένος να επιτύχει τους στόχους του, σχεδιάζει προσεκτικά για να αποκτήσει πλούτο στην πλάτη της Δεσποινιώς. Ωστόσο, οι σκέψεις του περί εύκολου κέρδους τον οδηγούν σε αμφιλεγόμενες επιλογές. Μια απρόσμενη συνάντηση με τον Λούη ανατρέπει τα σχέδια της Φρόσως, η οποία βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπη με πρόωρο τοκετό. Η ανάγκη για άμεση βοήθεια οδηγεί τη Φρόσω να ζητήσει την παρουσία της Αλμπίνας.

Στο μεταξύ, η Νέλλα επιστρέφει στο σπίτι, αποφασισμένη να αντιμετωπίσει όσους της έκαναν κακό. Η μικρή Σταυρούλα αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Δεσποινιώς στην οικία Κοτρώτση, ενώ οι εντάσεις και οι αναταραχές αυξάνονται στο περιβάλλον της οικογένειας.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like